matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie rozniczkowe
pracoholik:
POMOCY wytłumaczy mi ktoś to tak po ludzku ? a) y'=
1
y
+ 6x
4
y(1)=1 b) y'' − 4y'= 6x c) y' =
√x
√y
y(1)=1
3 wrz 16:24
daras:
Krysicki z Włodarskim to dobrze tłumaczą.
3 wrz 16:28