s
Kaśka:
(11+x)' =
3 wrz 08:51
5-latek: =wzor na iloraz pochodnej
3 wrz 08:58
Janek191:
Raczej na pochodną ilorazu funkcji
3 wrz 09:01
J:
| | 0*(1+x) − 1*1 | | −1 | |
.... = |
| = |
| |
| | (1+x)2 | | (1+x)2 | |
3 wrz 09:03
5-latek: Czesc
Janku
NIgdy nie pamietam tego jak ma napisac
3 wrz 09:03
5-latek: Czesc
J 
Ciekawy jestem czy to studentka
3 wrz 09:06
J: Cześć ..

... nie sądzę,pochodna jest trywialna..
3 wrz 09:08
J: Cześć ..

... nie sądzę,pochodna jest trywialna..
3 wrz 09:09
5-latek: Moze
Kaska sie odezwie i sie przedstawi
3 wrz 09:11
J: Równie dobrze może to być student...
3 wrz 09:14
Kaśka: ?
3 wrz 09:20
daras: na pewno studentka 0 roku
3 wrz 10:13
Dziadek Mróz:
y = u
−1 u = x + 1
| | 1 | |
y' = [u−1]' = − |
| * u' = *) |
| | u2 | |
u' = [x + 1]' = 1
3 wrz 11:21