granica z (nieskonczonosc)^1/nieskonczonosc
czy to tak bedzie: granica z (nieskonczonosc)1/nieskonczonosc = to bedzie nieskonczonosc?
1 wrz 20:30
Kacper: nie
1 wrz 20:31
czy to tak bedzie: 1 ?
1 wrz 20:31
zombi: Wyrażenie nieoznaczone.
1 wrz 20:32
Kacper: może być wszystko
1 wrz 20:32
czy to tak bedzie: i w odpowiedzi wpisac wszystko? hehe
1 wrz 20:33
pigor: .. , to żadna nauka, napisz ten przykład zobaczę go, to pogadamy .
1 wrz 20:33
czy to tak bedzie: Jesli an=2 przy czym an; bn > 0 dla n EN i n−−>nieskonczonosc, to (an)1/n=
1 wrz 20:35
Ajtek:
Bawmy się we wróżbitów

Witam obecnych w wątku.
1 wrz 20:35