oblicz wartość wyrażenia
Krulik: log
p{6} 3
log3 36
podstawa to pierwiastek z 6 ale nie chce wskoczyć
1 wrz 17:57
Lukas:
=4 ?
1 wrz 17:58
Krulik: można prosić o rozpisanie? bo nie mam pojęcia z której strony sie za to zabrać
1 wrz 18:01
Lukas:
3log336=36
log√636=4
1 wrz 18:02
Krulik: matko faktycznie! dzięki
1 wrz 18:03
Eta:
Lukas
1 wrz 19:41
Lukas:
Dziękuję. Robię dalej te logarytmy
1 wrz 19:44
Eta:
Czekam na rozwiązanie moich zadań!
1 wrz 19:45
Lukas:
Jeszcze dwa dni, i będę w stanie je zrobić
1 wrz 19:58