matematykaszkolna.pl
Lektura . 5-latek: Kolega Saizou podrzucil mi taka sugestie by zapytac sie na forum ludzi ktorzy [C[wiedza duzo na temat srednich w nierownosciach]] o literature gdzie bedzie to w miare dobrze wytlumaczone i gdzie bedzie rozwiazanych dosc przykladow aby potem samemu rozwiazywac , Dlatego zwracam sie z taka prosba. dziekuje
1 wrz 15:54
daras: właśnie wróciłem z biblioteki z książką: M.Piłatowska − "Repetytorium ze statystyki" od groma średnich w niej jest emotka
1 wrz 15:56
5-latek: Witajemotka Jesli tam jest jak piszsesz duzo takich przykladow z zastosowaniem tych srednich w nierownosciach to ja wypozyczam lub zamowie na allegro dzieki za odzew emotka
1 wrz 16:03
Lukas: Kubuś Puchatek i przyjaciele ? Czy tam są średnie to ja nie wiem ?
1 wrz 16:05
5-latek: Lukas tez Cie lubie emotka
1 wrz 16:07
zombi: Poszukam zaraz czegoś w moich książkach.
1 wrz 16:08
5-latek: Dzieki zombi
1 wrz 16:09
Lukas: Smutno mi, że nie chciałeś skorzystać z mojej propozycji emotka Ale nie obrażam się
1 wrz 17:58
1 wrz 18:15
5-latek: Dziekuje Milu emotka emotka lektury az nadto bedzie co czytac emotka
1 wrz 18:41
Eta: Witamemotka Pod 2/ ..... moja dawna uczelnia emotka
1 wrz 19:32
Saizou : Etuś przecież ty dopiero LO emotka
1 wrz 19:34
Eta: W "pierwszym wcieleniu"
1 wrz 19:40
Saizou : aaa.... to ile masz wcieleń?
1 wrz 19:41
Eta: Ho−ho!
1 wrz 19:47
5-latek: Dobry wieczor Eta emotka Pozdrawiam Mecze sie z tymi zadaniami ktore dostalem od Ciebie . Zadanie 4 i 5 jest bardzo trudne dla mnie . Rozpracowuje zadanie nr 1 ale tez stanalem . ja myslalem ze Ty studiowalas w Lublinie na UMCS no bo Ty ziemia zamojska emotka
1 wrz 19:50
Kacper: 5−latek jaki poziom cię interesuje? Bo w liceum się tego nie uczy, a mogę ci podesłać literaturę olimpijską − przede wszystkim w języku angielskim. (tylko tamten poziom to tylko dla wybitnych )
1 wrz 20:37
5-latek: Witaj jeszce raz emotka No wybitny to ja juz raczej nie bede . Jestem na to jak wskazuje moj nick za mlody emotka Rzeklbym nornalny poziom Jesli bys jednak cos wybral dla mnie to jakos sie skontaktujemy (po prostu dam CI emalia )
1 wrz 21:06
Kacper: mogę ci dać kawałek niepublikowanej jeszcze książki, gdzie piszę o nierównościach jak chcesz emotka tam taki poziom troszkę ponad szkołę ponadgimnazjalną są zadania, podaj maila
1 wrz 21:12
5-latek: Juz CI podaje k.z.1958@o2.pl
1 wrz 21:17
Bogdan: Ja też proszę Kacprze o tę publikację, mój adres mailowy na użytek tego forum to matura@vp.pl i dziekuję emotka
1 wrz 22:30
5-latek: Dobry wieczor Bogdan emotka Jednak przerosly mnie te srednie .
1 wrz 22:34
tyu: Jeśli ktoś nie chce spamu, to można używać tego http://10minutemail.com adresu. Tylko nie wiem, czy da się na takiej poczcie odebrać plik
1 wrz 22:39
Bogdan: Dobry wieczór 5−latku, kolor żółty jest mało czytelny, a przerosnąć Ciebie może jedynie Twój wnuk wzrostem emotka
1 wrz 22:47
5-latek: No tak , W lipcu skonczyl 2 lata emotka
1 wrz 22:51
Bogdan: Teraz lepiej Widać Ciebie, a wnuk niech rośnie w zdrowiu emotka
1 wrz 23:09
5-latek: Dziekuje bardzo emotka ALe za to moja 7 −letnia wnuczka mnie juz dogania emotka
1 wrz 23:10
Janek191: I wydało się − Eta jest z Rzeszowa lub okolic ( ? ) emotka Tak jak ja emotka
2 wrz 07:57
5-latek: Moja babcia tez pochodzila z z tamtych okolic co Ty Janek 191 Ale bardziej takie znane miasto to Nisko emotka
2 wrz 09:03
Kacper: Przypominajcie emotka postaram się jutro
2 wrz 22:15
5-latek: Dobrze Kacper emotka
2 wrz 22:20