∞ | |
= ? | |
0 |
∞ | ||
dla par liczb. Nie ma żadnego sensu napis ∞− 7 czy | z tego prostego powodu, że | |
0 |
x | ||
Po drugie − nawet gdyby w liczniku była liczba x, to napis | także nie ma sensu, bo nie | |
0 |
5 | ||
typu [ | ], które mają zastąpić argumentację polegającą na przytoczeniu treści | |
+∞ |
∞ | ∞ | |||||||||
czyli | = | =∞2 = ∞ i tyle − tak mi zakodowało się ... ![]() | ||||||||
0 |
|
[∞] | |
= itp itd. . , aby ktoś nie pomyślał, że to są liczby . | |
[0] |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |