matematykaszkolna.pl
Z jakich materiałów korzystać? Martiminiano: Zbliża się pierwszy września i czas zacząć przygotowania do matury już całkowicie na poważnie. Mowa o maturze rozszerzonej z matematyki. 8 miesięcy, wydawałoby się sporo czasu, ale zanim się obejrzę będzie już maj. Chciałbym prosić Was o pomoc, z jakich materiałów, książek, których autorów radzilibyście skorzystać by dobrze przygotować się do matury? Za wszelką pomoc z góry bardzo dziękuję! emotka
29 sie 22:58
bezendu: a) A.Kiełbasa b) Zadania.info c) Pazdro d) Aksjomat To wystarczy i tak w 8 miesięcy nie zrobisz tego emotka
29 sie 22:59
tom: A Ty w ile miesięcy się przygotowywałeś emotka
29 sie 23:02
bezendu: Od 3 klasy technikum i jeszcze się widocznie słabo przygotowałem bo nie miałem 100% emotka emotka emotka ?
29 sie 23:10
Eta: emotka
29 sie 23:15
Martiminiano: Dziękuję. Od 1 września będę już stałym bywalcem forum, także do usłyszenia! emotka
29 sie 23:18
Kris: mi wystarczyla sama Kiełbasa z Aksjomatem, polecam ten zestaw
29 sie 23:53
razor: Ja się przygotowałem w 6 miesięcy spędzając tygodniowo około 25−30 godzin nad zadaniami (większość czasu w szkole na nudnych lekcjach)
30 sie 00:50
razor: Zadania robiłem z kiełbasy, zadania.info i arkuszy maturalnych pazdro
30 sie 00:53
klj: razor, mówiąc na nudnych lekcjach to podejrzewam, że rozszerzenia nie miałeś? czy może na tych nudnych poza rozszerzeniem z maty? emotka i jak Ci poszło na maturze?
4 sty 14:27
klj: . może zauważy i odpisze
5 sty 02:19
razor: miałem rozszerzoną matematykę, mówię o lekcjach takich jak geografia, j.polski, miałem też sporo okienek. zdałem rozszerzenie na 94%
5 sty 05:35