matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całki
Matstud:
Znaleźć pole tej części powierzchni z=
√
x
2
+y
2
, która jest zawarta wewnątrz walca x
2
+y
2
=2x+2y
27 sie 00:32
Godzio:
Masz do tego odpowiedź?
27 sie 00:52
Matstud:
=∫∫
√
1+f'x
2
+f'y
2
=...
27 sie 19:13