matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
pracoholik:
1
1) y' =
y +2x y(1)=1
x
2) y''− y' = 2x+1 3) y' = 2y +x
26 sie 14:33
Patryk:
Kampania ?
26 sie 14:44
pracoholik:
nom opracowałm juz wszytko tylko tego moj mózg nie potrafi pojac
26 sie 15:00
pracoholik:
pomozesz ?
26 sie 15:11
daras:
on nie umie
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=r%C3%B3wnania+r%C3%B3%C5%BCniczkowe&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F3426.html&ss=3781j866439j24#gsc.tab=0&gsc.q=r%C3%B3wnania%20r%C3%B3%C5%BCniczkowe&gsc.page=1
26 sie 17:51