matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Marian jestem.
Cyber Marian:
jak to obliczyć
√
2−
√
3
*
√
2+
√
3
= ?
24 sie 16:28
razor:
... =
√
(2−
√
3
)(2+
√
3
)
=
√
2
2
−
√
3
2
=
√
4−3
=
√
1
= 1
24 sie 16:29
Cyber Marian:
Wow. dziękuję.
24 sie 16:32