matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trzeba to obliczyć
Izusia:
14:1,75+2
1
3
*{9}{14}−5
7
12
=
9 lis 17:12
Godzio:
4
7
9
3
14*
+
*
−5
7
12
=8+
−5
7
12
=
7
6
14
4
8
9
12
−5
7
12
=3
2
12
=3
1
6
9 lis 17:20