matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz
elenaaa:
Wyznacz część wspólną zbiorów opisanych nierównościami : a) x+y<5 i x−y ≥4 b)x−y≥0 i x−y> −2
20 sie 17:11
daras:
http://www.google.pl/cse?cx=partner-pub-8082496537969329%3Amqxxzmak47q&ie=UTF-8&q=cz%C4%99%C5%9B%C4%87+wsp%C3%B3lna+zbior%C3%B3w+rozwi%C4%85za%C5%84+uk%C5%82%C4%85dy+r-%C5%84&sa=Szukaj&siteurl=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2Fszukaj.html&ref=matematyka.pisz.pl%2Fstrona%2F1713.html&ss=221072j39459990070j84#gsc.tab=0&gsc.q=cz%C4%99%C5%9B%C4%87%20wsp%C3%B3lna%20zbior%C3%B3w%20nier%C3%B3wno%C5%9Bci
20 sie 17:25