opisz
elenaaa: Opisz własności funkcji liniowej: g(x)= − 11x+1
18 sie 22:05
elenaaa: Ma być dziedzina,zw,mzerowe,czy jest rosnąca,malejąca,wartości ujemne i dodatnie,największa
wartości i najmniejsze,czy jest różnowartościowa
18 sie 22:07
Ajtek:
Czy funkcja ma wzór g(x)=−11x+1?
Jakiś wkład własny?
18 sie 22:12
bezendu:

A co to ma być ? To rozkaz ? Masz rysunek i wnioskuj a jak nie to zostań rok w tej samej klasie
wyjdzie Ci to na dobre tylko...
18 sie 22:15
elenaaa: D= R
Zw=R
18 sie 22:16
elenaaa: nie trzeba wykresu
18 sie 22:17
elenaaa: Polecenie nie rozkaz.
18 sie 22:19
Ajtek: Dziedzina i ZW okej.
Cześć
bezendu 
.
18 sie 22:28
5-latek: Witaj
Ajtek
18 sie 23:18
Ajtek: Cześć
5−latek
19 sie 00:07
Eta:
Hej
Ajtek 
(
π ... zrobiona? ( bo u mnie już nawet wypróbowana
19 sie 00:23
Ajtek: Hej
Eta, jak wiesz nie pisałem do Ciebie w tej sprawie, jeszcze
19 sie 00:39