matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
elenaaa:
Rozwiąż równanie
5x+2
3
−
1
2
=
2x−3
4
− 2
17 sie 12:43
bezendu:
5x+2
1
2x−3
−
=
−2 / *12
3
2
4
17 sie 12:55
Hajtowy:
4(5x+2) − 6 = 3(2x−3) − 24 20x+8−6=6x−9−24 ...
17 sie 13:33
elenaaa:
Dzięki
17 sie 13:36
5-latek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1695.html
naprawde ja widze ta twoja powtorke czarno
Zapoznaj sie z i to jak najpredzej
17 sie 13:39