matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
błagam!!!!!!!!!!!!
JOLAAAAAAAAA:
BŁAGAM O POMOC W TYCH ZADANIACH! c) |2−3x|=11 d) 6|x+1|−20=4|x+1| e) |2x+1|=|x+5| f) |2x−5|=|x−1|
9 lis 15:37
Aza:
już Ci napisałam w poprzednim Twoim poście
9 lis 15:41