Sprawdź wszystkie trzy moje dowody WTF dla n = 4.
lwg: W jednym z trzech moich dowodów WTF dla n = 4:
http://vixra.org/pdf/1403.0305v1.pdf
wykorzystałem metodę regresji kwadratów.
Wszystkie trzy prace są dostępne za pośrednictwem strony startowej
http://lwgula.pl.tl/
Sprawdź wszystkie trzy moje dowody WTF dla n = 4.
Nie obawiaj się, za to ani nie zostaniesz wydalony z RP ani nie będziesz zgnojony w RP.
Jeśli już ..., to z innych przyczyn.
17 sie 10:03
17 sie 10:05
5-latek: Trzeba dac mu spokoj .
To jest jego swiat i niech sobie spokojnie w nim zyje
17 sie 10:12
lwg: bezendu! Nie strasz tu moich rodaków i nnych obywateli RP szpitalem bez klamek, w związku z
moim zadaniem.
17 sie 10:19
17 sie 10:21
5-latek: W zadnym wypadku nie dam nie na to namowic
A obalic to ja moge z kolegami flaszke albo
17 sie 10:24
lwg: 5−latek! Za słaby masz baniak do gazu (kiry). A staremu i choremu człowiekowi nie sztuka dać
radę.
17 sie 10:33
5-latek: Zeby zasluzyc na szacunek drugiego czlowieka to nalezy go najpierw miec do siebie
a ty go nie masz .
Wie dostajesz takie wpisy na jakie zaslugujesz . KONIEC DYSKUSJI
17 sie 10:48