Panele o wymiarach...
Kosowo856: Dane sa 3 płyty o wymiarach 1,5m x 90cm. Cena za 1m2 wynosi 24zł. Ile zapłacę za 3 płyty ?
16 sie 13:08
jakubs: 1,5m*0,9m=1,35m
2 <− jedna płyta
3*1,35m
2=4,05m
2 <− trzy płyty
4,05m
2−x ; x−cena za trzy płyty
1m
2−24zł
x=97,2zł
16 sie 13:18
5-latek: ALe jakby mial kupic do domy to sobie by dokladnie policzyl ile musi wydac kasy
16 sie 13:25
Kacper: Bo po co się męczyć jak ktoś za ciebie to zrobi? Społeczeństwo staje się coraz głupsze jednym
słowem
16 sie 13:49
jakubs: Soory, zapędziłem się
16 sie 13:52
daras: społeczeństwo zawsze takie było

brak kalkulatora

żeby wymnożyc 4 liczby

to zadanie dla komputera−debila a nie dla nas
16 sie 14:01
17 sie 11:33
daras: are You...już jeżeli nawet tego nie znasz
17 sie 11:53
Kosowo856: Are you do you toking tu mi
17 sie 13:06
daras: bullshit!~!
17 sie 14:08