matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektory
elenaaa:
Wyznacz wierzchołki A,C i D rombu ABCD , jeśli wiesz,że wierzchołek B=(9,5), wektor AB=[4,4] oraz wektor CB=[4,−4]
15 sie 22:41
Kazio:
15 sie 22:52
bezendu:
Oj Eta
15 sie 22:53
elenaaa:
Dzięki
16 sie 10:56