matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
ja:
Rozwiąż równanie
4−6x)
2
=(8−x)(6x+4)
15 sie 19:16
bezendu:
Zapisz to poprawnie.
15 sie 19:27
ja:
(4−6x)
2
=(8−x)(6x+4)
15 sie 19:51
bezendu:
(a+b)
2
=a
2
+2ab+b
2
(6x−4)
2
=...
15 sie 19:55
bezendu:
Przepraszam tutaj wzór (a−b)
2
=
15 sie 20:06