narysuj wykres
elenaaa: Funkcja f spełnia następujące warunki : f(−3)= 4 , f(1)= 0 , jest malejąca w przedziale (−
nieskończoność ; −1> oraz stała w przedziale <−1; 0> .
Narysuj wykres funkcji f , jeśli wiesz, że jej wykres jest symetryczny względem osi y.Dla
jakich argumentów wartości tej funkcji są dodatnie ?
15 sie 14:32
5-latek: Wiec narusuj tutaj uklad wspolrzednych i na tym ukladzie najpierw zaznacz punktami warunki
f(−3)=4 i f(1)=0
15 sie 15:12
Janek191:

f(x) > 0 ⇔ x ∊ ( −
∞ ; − 1) ∪ ( 1 ; +
∞ )
15 sie 15:58
elenaaa: dzięki
15 sie 17:03