| n+2+√n2−4 | n+2−√n2−4 | ||
+ | |||
| n+2−√n2−4 | n+2+√n2−4 |
| (n+2+√n2−4)2+(n+2−√n2−4)2 | |
= | |
| 4n+8 |
| (n+2)2+2(n+2)√n2−4+(√n2−4)2 + (n+2)2−2(n+2)√n2−4+(√n2−4)2 | |
= | |
| 4n+8 |
| (n+2)2+(2n+4)(√n2−4+(√n2−4)2 + (n+2)2−(2n+4)√n2−4+(√n2−4)2 | |
= | |
| 4n+8 |
| n2+4n+4+2n√n2−4+4√n2−4+n2−4 + n2+4n +4−2n√n2−4−4√n2−4+n2−4 | |
= | |
| 4n+8 |
| 4n2+8n | 4n(n+2) | ||
= | =n Powinno byc dobrze . | ||
| 4n+8 | 4(n+2) |
zaraz zapisuje to do kajetu i pewnie mi sie przyda do innych przykladow
dziekuje za cenna wskazowke
Bóg mnie
broń
Twoja pomoc jest dla mnie naprawde nieoceniona.
Mowie to bez falszywej skromnosci , wiec przy nastepnych przykladach prosze Cie o ewentualnie
takie same uwagi . Ta uwaga ktora mi teraz udzielilas akuratnie przyda mi sie przy nastepnym
przykladzie
zauwazylem iz niektorzy tegoroczni maturzysci tez patrza na te przyklady i doradzaja np
Saizou , 52 , zombi , razor .wiec chyba musza byc ciekawe .
Jednak uplyw czasu i choroba zrobily swoje i tylko to mialem na mysli .
Wiec kochana Milu POMAGAJ