logarytm wynik
marek:
wychodzi mi 1 dobrze ?
31 lip 20:28
Eta:
| 16*2√2 | | 16*2√2 | |
| = |
| =........ |
| 24*√√4 | | 16*√2 | |
31 lip 20:38
31 lip 20:53
Ajtek: Jak Ty pokazujesz urywek zadania, to dostajesz urywkową odpowiedź.
31 lip 21:12
marek: Ajtek Chodzi że miałem problem z początkiem zadania i dziękuje @Eta że rozwiązałaś bez
problemu żadnego te równanie.Wynik coś się nie zgadza,może gdzieś popełniłem kolejny jakiś
błąd.
31 lip 21:21
31 lip 21:29
Mila:
| | 25 | | 1 | | 7π | | 25 | | 1 | | π | |
2− |
| − |
| sin( |
| )=2− |
| − |
| *(−sin |
| )= |
| | 4 | | 2 | | 6 | | 4 | | 2 | | 6 | |
| | 25 | | 1 | | 24 | |
=2− |
| + |
| =2− |
| =2−6=−4 |
| | 4 | | 4 | | 4 | |
31 lip 21:31
Ajtek: Hej
Mila
31 lip 21:37
Eta:
Ejj "chłopie" pisz na przyszłość całe zadanie!
| | 7 | | π | | π | | 1 | |
sin( |
| π)= sin(π+ |
| )= − sin |
| = − |
| |
| | 6 | | 6 | | 6 | | 2 | |
| | 5 | | 25 | |
log4232= [(log22(25)]2= [ |
| ]2= |
| |
| | 2 | | 4 | |
| | 25 | | 1 | | 1 | |
teraz : ....... = 2− |
| − |
| *(− |
| )=...............= −4 |
| | 4 | | 2 | | 2 | |
31 lip 21:38
Ajtek: Dokąd Eta idziesz?
31 lip 21:46
Eta:
Na spacer do .... kuchni
31 lip 21:56
Metis:
31 lip 22:06
bezendu:
Po kisiel ?
31 lip 22:07
Ajtek: Aha, po
π?

.
31 lip 22:07
Eta:
Nie mam już
π
31 lip 22:09
Ajtek: Trzeba zrobić znowu

.
31 lip 22:10
Metis: nie masz nic do
πcia
31 lip 22:10
Eta:
Mam herbatkę
31 lip 22:12
bezendu:
Herbatkę z pigwą ?
31 lip 22:14
Eta:
31 lip 22:15
bezendu:
o co Ci chodziło w temacie z f.kwad. ?
31 lip 22:20
Eta:
O to,że "delikwent" sam miał rozwiązać na podstawie linku, który podał Ajtek !
31 lip 22:22
bezendu:
Oj tam oj tam
31 lip 22:23
Eta:
Eta ..m, Eta..m
31 lip 22:39
Ajtek: hahahahahaha
Eta świetne
31 lip 23:34