matematykaszkolna.pl
Wydawnictwo vseny: Wydawnictwo, wydawnictwo... Witam wszystkich forumowiczów Jako że są wakacje postanowiłam zapoznać się z oferta wydawniczą, jeśli chodzi o podręczniki do fizyki, bo od września (albo lepiej czym prędzej) chcę sie zacząć nauką do matury rozszerzonej z fizyki praktycznie od zera. Z mojego doświadczenia, jeśli chodzi o inne przedmioty to zawsze odrzucały mnie podręczniki i repetytoria z operonu −> milion informacji, zero zadań, wszystko jakieś porozrzucane... Dlatego chciałabym spytać Was, zarówno tych którzy są przed maturą jak i tegorocznych maturzystów oraz studenów jakie wydawnictwo zajmujące się fizyką polecacie najbardziej? Z jakich Wy przygotowywaliście się do swojej matury? Wolałabym kupić podręczniki, żeby stopniowo mieć wytłumaczony materiał niż jakieś skrócone na maksa vademecum, z którego się nie połapię. Jakieś typy? Nowa Era? Zamkor? Coś innego?
30 lip 10:40
jerey: B.J Mendel Fizyka z Astronomią . Stare wydawnictwa
30 lip 10:51
5-latek: lub to http://allegro.pl/fizyka-kaminski-1973-wnt-i4381520960.html Z tego sie przygotujesz . Jeszce powinien byc zbior zadan dla kandydatow na wyzzsze uczelnie techniczne
30 lip 10:57