Rekrutacja
Kamix: Hej

!
Czy jezeli na strone systemu rekrutacyjnego politechniki krakowskiej ukazal mi sie komunikat
"zakwalifikowany z listy rezerwowej" to znaczy, ze jezeli w wyznaczonym terminie zloze
dokumenty to juz nic nie odbierze mi mojego miejsca na uczelni?! Sorka za takie pytanie, to
nie samosie ani kafateria, ale po napisaniu matury bylem zalamany, w I teminie na politechnike
sie nie dostalem, zakwalifikowali mnie na liste rezerwowa, w zyciu nie pomyslbym, ze jeszcze
sie dostane. A politechnika to bylooje marzenie, co prawda zlozylem juz dokumenty na
uniwersytet rolniczy, ale czulem, ze to nie to co chcialem w zyciu...
25 lip 22:59
Kamix: Stad ta moja euforia i niedowierzanie...
25 lip 23:00
poczatkujacy: nie martw sie
25 lip 23:08
Metis: Takie pytania kieruj do dziekanatu.
25 lip 23:08
Kamix: Wiesz Metis teraz ciezko, a chcialbym wiedziec juz ; )
25 lip 23:17
utem:
To pięknie
Kamix, gdy spełniają się marzenia.
Bierz się za uzupełnianie wiadomości z matematyki.
26 lip 00:03
Kamix: utem super sprawa ; DD Wiadomości z matematyki już uzupełniam od jakiegoś czasu, przerabiam
teraz macierze, po macierzach biorę się za liczby zespolone, boję się tylko, że ta informacja,
że zostałem zakwalifikowany z listy rezerwowej, nie gwarantuje mi jeszcze pewnego miejsca na
uczelni nawet jak zaniosę dokumenty w terminie ; D
26 lip 13:50
asdf: ...jak sie dostales to sie dostales, na ch** sie przejmowac teraz?
26 lip 14:23
Mario: Powinny byc umieszczone listy zakwalifikowanych na stronie co to za problem sprawdzic ?
26 lip 14:26
daras: i po co sie uczyć macierzy i in.

odpocząć

w wakacje

zregenerować siły

szkoda marnowac czasu, bo w październiku okaże sie, że program jest zupełnie inny
26 lip 14:36
Hajtowy: daras to mówisz, że zamiast zwykłej wódki poleją Soplicę orzechową?
26 lip 16:05
ae: Jeżeli jesteś zakwalifikowany to oznacza że zostałeś przyjęty. Jaki kierunek?
26 lip 16:51
Kamix: daras przeglądałem syllabus, najbardziej obawiam się matematyki, dlatego poczytałem i wyraźnie
pisze co będzie wymagane, dlatego nie rozumiem stwierdzenia, że program jest zupełnie inny.
Skoro są macierze to choćby program nie wiem jaki był to nadal będą to przecież macierze. A
uczę się, bo chcę sobie, przynajmniej na początku, zapewnić miękki start,żeby nie być w szoku
od samego początku... Coś w rodzaju lepszego samopoczucia psychicznego...
ae zakwalifikowałem się na zarządzanie i inżynierię produkcji ; )
26 lip 17:46