matematykaszkolna.pl
Serwis z nagrodami :) Hajtowy: Firegifts − serwis z nagrodami emotka Witajcie ... emotka Wczoraj odbył się reset punktów GP na serwisie Firegifts i wreszcie są równe szanse do zdobycia nagród na restocku. Co trzeba robić? Zbierać punkty robiąc zadania bądź polecając znajomym. Mam małą prośbę do użytkowników forum... może to trochę nie fair wobec reszty uczestników ale jakoś trzeba sobie radzić emotka Za 25 dni odbędzie się restock czyli rozdawanie nagród. Kto pierwszy ten lepszy, ale trzeba mieć za co te nagrody wybierać − punktów trzeba jednak trochę mieć. Tak więc proszę każdego z Was jeśli macie chwilkę emotka Wystarczy wejść w link http://firegifts.pl/?polecam=125945 , zarejestrować się oraz potwierdzić adres e−mail emotka Dla niektórych to tylko minutka roboty i po sprawie. Za każdego zarejestrowanego dostaję 500 punktów. Jeśli naruszyłem regulamin tego forum to bardzo przepraszam ale może Trivial przymknie oko Słonecznych Wakacji Kochani! emotka
23 lip 15:48
daras: a jakie są nagrody? czy przynajmnie 5cio cyfrowe? bo na tym poziomie są moje długi emotka
23 lip 16:00
Hajtowy: Z takich lepszych to : PAD PC , Piłka do siatkówki MIKASA, Głośniki Creative, Logitech, Pendrivy i inne emotka Żelki też są do wygrania
23 lip 16:12