matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
s
Matematiko:
Wyznacz zbiór wartości funkcji : f(x)=tg
3
x−tg2
1
f(x)=
sinx
23 lip 12:02
ICSP:
f(D)= R f(D) (−
∞
; − 1] ∪ [1 ; +
∞
) gdzie D jest dziedziną funkcji f(x)
23 lip 12:05