matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
porównywanie jednostek
Miliw:
porównaj podane wartości o oceń która jest największa: a)50
m
min
=
5
6
m
s
b)200
mm
s
=
2
10
m
s
c)60
km
h
= 16
2
3
m
s
d) 20
m
s
Największa D. Dobrze rozwiązałem?
22 lip 21:14
sam:
22 lip 21:19
daras:
http://fizyka.pisz.pl/forum/
22 lip 21:34