aa
Hugo: Witajcie !
Mam takie pytanie z ciekawosci... Ile średnio odpada ludzi na I roku studii? Jeżeli jest zbyt
Ciężko zobrazoć na tak wielkiej płaszczyźnie to może coś na WIMiip informatyka stosowana
15 lip 20:15
bezendu:
co 2

Przykro mi wypadło na Ciebie
15 lip 20:26
Marcin: Informatyka Stosowana na GGiOŚ (AGH). Pytałem jednego z ze starszych kolegów:
http://goo.gl/J4VZ7d
Czy to prawda? Nie wiem
15 lip 20:27
Hugo: ...czasem ludzie znikają... a czasem sie wydział zwiększa

♂♀
15 lip 20:31
asdf: czym sie przejmujesz? nie bedziesz umial to nie zdasz. Wszystko jest do ogarniecia.
15 lip 21:51
Hugo: Słyszałem o jakis badaniach na które wskazują przy rekrutacji i WKR... o co w tym chodzi i
gdzie trzeba sie zbadać?
15 lip 21:56
asdf: pisz do dziekanatu...
15 lip 21:57
Trivial: Jakie znowu badania?
15 lip 21:58
razor: ja dostałem skierowanie na badania lekarskie ze względu na to że będziemy używać komputerów
15 lip 22:02
Trivial: No, no! Pamiętajcie żeby nie wsadzać rąk do CD−ROM−ów, bo może urwać!
15 lip 22:03
Hugo: dostajesz notke od WKR a w niej 20 stron o epilesji
15 lip 22:05
Hugo: U zwykłego sie mozna zbadać?
15 lip 22:06
asdf: ty na pewno nie..
15 lip 22:08
asdf: napewno
15 lip 22:08
Trivial: Hugo, zdradzę Ci sekret: mieliśmy pójść na te badania w wolnym czasie − nie poszedłem i
się nie upominali...
15 lip 22:08
razor: Na pw jak się nie dostarczy badania to nie ma legitymacji

I jest lista placówek w których
można się zbadać za darmo
15 lip 22:10
Hugo: do ogólnego poczekać z miesiąc i też spoko : > hmm?
15 lip 22:13
asdf: u ogolnego tego nie zalatwisz, tez tak probowalem − nie przeszlo. chcesz to probuj
15 lip 22:17
WueR:
Trivial, teraz jak to przeczytaja to Cie wyrzuca.
15 lip 22:26
Trivial: Tak tak.
15 lip 22:30
WueR:
Usun tamten post!
15 lip 22:37
Hugo: ej 11/3 to liczba wymierna?
15 lip 22:39
WueR:
A co to jest liczba wymierna?
15 lip 22:41
Hugo: nie wiem własnie kurde
15 lip 23:02
15 lip 23:31
Mila:
Liczba wymierna, to taka liczba, którą da się przedstawić w postaci ułamka o całkowitym
liczniku i całkowitym mianowniku różnym od zera.
| | 1 | |
0,3333333...= |
| −liczba wymierna |
| | 3 | |
| | 1 | | 11 | |
−5 |
| =− |
| −liczba wymierna |
| | 2 | | 2 | |
| | 5 | |
5%= |
| −liczba wymierna |
| | 100 | |
| | √2 | |
√2,π,e, √3, |
| −liczby niewymierne, liczby te mają rozwinięcie dziesiętne |
| | 4 | |
nieskończone nieokresowe.
15 lip 23:49
asdf: @Mila
gratuluję cierpliwości, ale wydaje mi się, ze to troche zle podejscie: odpowiedzi na tak
banalne pytania są w internecie, a odpowiadanie na tak glupie rzeczy uswiadamia takim osobom,
ze moga zapytac o cokolwiek, bez sprawdzania tego na pierwszej lepszej stronie. Wydaje mi sie,
ze poziom kultury spadl ostatnimi czasy na tym forum i nie oczywiscie przez Ciebie, a przez
osoby wlasnie zadajace tak glupie pytania.
P.S nie chcialem nikogo urazic.
15 lip 23:54
Hugo: Akurat musze przeprosić za moją małą ironie ;x ... zdawałem mature wiem ogólnie co to za
liczby... ciekawiła mnie tylko liczba wymierna (:
Dzięuję za cierpliwość !
15 lip 23:55
Janek191:
@Hugo
Nie " studii". tylko " studiów " !
16 lip 07:01