matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
p{n^2}
fds:
2
√
n
2
= n ? czy n
2
15 lip 18:19
Saizou :
2
√
n
2
=lnl
15 lip 18:21
fds:
2
√
2n
2
+
2
√
n
2
3
√
2n
3
jak to granice obliczyć ?
15 lip 18:22
Saizou :
n do czego dąży?
√
2n
2
+
√
n
2
n
√
2
+n
1+
√
2
lim
n→+
∞
=
=
3
√
2n
3
n
3
√
2
3
√
2
15 lip 18:34