AGH
nierozgarnięta: widzę że tu nie tylko pomagacie rozwiązywać zadanie, ale i udzielacie porad

więc mam do Was pytanie odnośnie zajęć na AGH−u...
na syllabusie znalazłam informacje że np. na zajęcia matematyki jesteśmy podzieleni na grupy
zaawansowaną i początkową przy czy sami wybieramy grupę i właśnie nie wiem czym się to różni
poziomem, tempem czy jeszcze czymś innym?
15 lip 16:54
asdf: jak tam nie jest napisane − dowiesz sie w pazdzierniku, nie wiem czym sie tak martwia przyszli
studenci..
15 lip 17:24
nierozgarnięta: tak z ciekawości pytam...
15 lip 18:14
Trivial: Czy tylko ja po prostu poczekałem i zobaczyłem jak będzie?
15 lip 21:09
Basiek: Oni pytają, bo nie wiedzą jeszcze, że będzie gorzej, niż w ich najbardziej pesymistycznych
założeniach. :<
15 lip 21:17
tyu:
15 lip 21:18
16 lip 11:42
Marcin:
Pytają, bo myślą że będzie źle, a okaże się, że wcale nie jest tak trudno

Kończyłem podstawówkę, to mówili, że ciężko to dopiero będzie w gimnazjum.
Kończyłem gimnazjum, to mówili, że ciężko to dopiero będzie w technikum.
Skończyłem właśnie technikum, zdałem maturę i mówią mi, że ciężko to dopiero będzie na
studiach.
Po studiach powiedzą mi, że dopiero zaczyna się życie i teraz będzie ciężko.
16 lip 11:58
Marcin: Ty czasem nie miałeś być dzisiaj w Krakowie?
16 lip 12:05
Hugo: Marcin liczymy jak bardzo będzie ci ciezko

[S=0,0166666667 * L
0,5 * M
0,5 ] * 2m * [ 1,9g/cm
3= 1100 kg / m3]
1.93649167698 * 2 * 1100 = 4260kg = 4,2 tony
16 lip 12:14
Hugo: no Hugo jest w krakowie ale Asystentka zawsze na miejscu

Teraz w plecaku nosisz max 4kg a później to będzie 4,2 tony wiec nie narzekaj xd
16 lip 12:14
Hugo: A ktoś jest tu dobrym fizykiem Hobbistą?
16 lip 12:23