matematykaszkolna.pl
rezer tadek: Siemanko, to znowu ja. Jestem na 4 miejscu listy rezerwowej. Zakwalifikowano 290 osób a miejsc jest ok 170. Jest tu jakiś student pk, ktory się orientuje jak wyglądają przyjęcia z listy rezerwowej. Czy mam jakiekolwiek szanse?
15 lip 13:00
Marcin: Sprawdź progi z tamtego roku. Próg często mocno spada dla list rezerwowych. Jeżeli jesteś na 4 miejscu, to nie masz się po co martwić http://rekrutacja.pk.edu.pl/images/dokumenty/progi/rekrutacja_2013-2014_1_stopien_stacjonarne.pdf
15 lip 13:34
Marcin: Tak jeszcze z ciekawości.. Z jakiego wydziału masz wyniki? Ja na razie mam wynik z mechanicznego, ale Wydział Fizyki, Matematyki i Informatyki milczy.
15 lip 13:36
tadek: Mech. Nie wiem czy w ogóle będą brali pod uwagę listę rezerwową
15 lip 13:49
Marcin: A jaki kierunek? Zawsze przyjmują ludzi z list rezerwowych w pierwszej turze.
15 lip 13:52
tadek: Mibm−energetyka. Na pewno przyjmują z list rezerwowych nawet jezeli juz teraz lista zakwalifikowanych o 130 osób wieksza od nominalnej liczby miejsc. Dostałem sie tez na pwr i muszę wiedzieć czy sa spore szanse na przyjecie na pk. Ktora uczelnia ma lepszy kierunek mibm i energetyka wme cz wm pk.
15 lip 15:22
Marcin: A gdzie Ty masz informację ile osób zostało przyjętych, ile było miejsc i które masz miejsce na liście rezerwowej?
15 lip 16:14
tadek: Na stronie wydziału w dziale rekrutacja.
15 lip 16:26
Marcin: Ok. Ja niestety takich informacji nie mam.
15 lip 16:30
15 lip 16:33
Marcin: Ciekawe, ciekawe emotka Dzięki!
15 lip 17:08