matematykaszkolna.pl
korki matyk: Hej Mila jak będziesz to daj znać, bo mam pytanie emotka
14 lip 15:29
Metis: Jeżeli to nic osobistego to zadaj je tutaj emotka Gdy pojawi sie Mila na pewno tu zajrzy emotka
14 lip 15:34
Mila: ?
14 lip 15:59
zawodus: Jak to jest z poprawką z matematyki w sierpniu? Czy może on np mieć kartę wzorów, kalkulator na pisemnym?
14 lip 16:46
Mila: Wydaje mi się,że zasady jak na maturze w maju.
14 lip 16:50
Mila: Trzeba wejść na stronę odpowiedniej OKE.
14 lip 16:53
matyk: Tylko mnie chodzi o poprawę z klasy 1 do drugiej emotka
14 lip 16:55
Mila: Każda szkoła ma swój regulamin. Idź do szkoły, dyrektor ma dyżur albo osoba kompetentna. Powinieneś otrzymać od swojego nauczyciela matematyki zakres materiału z którego będzie egzamin pisemny i ustny.
14 lip 17:01
matyk: Ja jestem w tej sytuacji, że uczę kogoś do poprawki i tylko nie wiem właśnie czy np będzie mogła ta osoba korzystać z karty wzorów No nie dzięki emotka wyślę ją do szkoły emotka
14 lip 17:05
Mila: Życzę Ci sukcesu w przygotowaniu, ja miałam kilka podobnych propozycji, ale wolę mieć wolne wakacje.
14 lip 17:25
Soul Monster: Najlepiej zadzwonić do szkoły. Wydaje mi się jednak że będzie miala do dyspozycji tablice maturalne.
14 lip 17:26
Mila: Soul, to poprawka po pierwszej klasie, więc chyba nie.
14 lip 17:35
Soul Monster: W szkole w której się uczyłem, uczniowie dostawali kartę z wzorami. Nie znam nowej podstawy programowej, ale dla "geniuszy" zapamietanie kilku wzorów to skomplikowana sprawa.
14 lip 17:40
matyk: No właśnie dlatego to jest kwestia dla mnie najistotniejsza emotka
14 lip 17:59
sushi_ gg6397228: to niech ten geniusz dowie się w szkole, z czego może korzystać, a z czego nie
14 lip 18:52