Politechnika Gdańska
Olek: Czy ktoś oprócz mnie na tym forum oczekuje z niecierpliwością na wyniki rekrutacji na PG : ) ?
Jak nastroje? Na co się wybieracie ?
9 lip 17:38
pg: Taak. Szczerze powiedziawszy obawiam się czy się dostanę na informę lub na EiT. Mam 49 punktów
ujednoliconych : (
10 lip 11:32
kyrtap: ja się tam rejestrowałem i jestem ciekaw czy zostanę przyjęty tam na AiR
10 lip 12:32
kirko: odradzam pg za niski poziom,większość studentów więcej spędza w sopockich klubach niż na
uczelni.
11 lip 09:54
Hajtowy: Przecież na tym polegają studia
Nic nie robić a mieć stypendium xd
11 lip 09:58
asdf: ...glupota hajtowy
11 lip 15:57
asdf: kirko, poziom jaki chcesz miec na uczelni to jedno − mozesz miec wszystko w nosie, zdac na 3, a
w akademiku/domu siedziec i szkolic sie w tym, czym chcesz byc dobry..ciekawe kto lepiej na
tym wyjdzie:
1) osoba, ktora idzie na AGH, chodzi na wszystkie wyklady, zdaje na 5, dyplom i nic poza tym
2) osoba, ktora idzie na PG, zdaje bo zdaje − bo w pracy ma taki zapierdziel, ze nie wyrabia, a
po dwoch latach ma fach by isc do lepszej pracy.
Wszystko zalezy od studenta i jego checi..najlepiej to byc tym z AGH, chodzic do pracy i miec
fach, niz byc kujonkiem z wiedza akademicka i nic poza tym.
11 lip 16:01
marek: Jestem 49 na liście rezerwowej na EiT na PG. Da radę przeskoczyć ? : )
Ogółem kierunek ma 256 miejsc
11 lip 16:01
kirko: Jakby to nie było EiT to byś raczej bezproblemowo byś się dostał ale raczej nie ma szans
11 lip 16:17
11 lip 16:48
pantofel: kirko chyba przesadza, ale nie dam głowy. Jesteś w pułapie tych 50 osób na rezerwie, nie jest
tak źle. W końcu nie wszyscy idą na PG i nie wszyscy wybrali EiT jako priorytetowy kierunek.
Masz szanse, przynajmniej tak mi się wydaje.
Wzrosły progi ?
11 lip 18:02
TOM: No to ja też jestem ciekaw. Obecnie 43 na rezerwie, ale utrzymuję optymizm. Może niepotrzebnie,
kto wie.
11 lip 18:05
TOM: na informatyce na ETI
11 lip 18:06
darek: w sumie to też jestem ciekaw opinii.
11 lip 19:30
kyrtap: jak można sprawdzić który jestem na rezerwie ?
11 lip 21:26
kyrtap: wysokie w tym roku progi coś na PG
11 lip 21:27