matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
amy123:
Oblicz : log( U{1}
4
√
1000
)
6 lip 20:28
bezendu:
1
3
log
=−
4
√
1000
4
6 lip 20:31
5-latek:
1
log
tak to ma byc ?
4
√
1000
6 lip 20:31
amy123:
Tak ma być
6 lip 21:11
ula:
4
√
1000
=
4
√
10
3
=10
3/4
1
3
log
=log10
−3/4
= −
4
√
1000
4
6 lip 21:17