matematykaszkolna.pl
? Damo93: AGH − Rekrutacja Witam, wie ktoś może gdzie sprawdzić czy pieniądze dotarły już na koto uczelni ? Do jutra do 15:00 jest ostateczny termin na wpłatę. przelew wykonałem w czwartek.
6 lip 15:43
jakubs: Dostaniesz maila i na stronie rekrutacji pojawi się komunikat, że pieniądze wpłynęły na ich konto.
6 lip 15:44
Cash18: Ja bodajże mejla nie dostałem, tylko na stronie agh wyskoczył mi komunikat emotka
6 lip 16:16
Metis: Na Poniedziałek spokojnie powinny wpłynąć na konto emotka
6 lip 16:17
jakubs: Ja takie coś na maila dostałem: Sz. P. Jakub S..... Informujemy, Ĺźe w systemie rekrutacyjnym Akademii GĂłrniczo−Hutniczej sÄ dla Pana waĹźne komunikaty. Prosimy o zalogowanie siÄ w systemie rekrutacyjnym dostÄ pnym pod adresem https://rekrutacja.ukr.agh.edu.pl, i zapoznanie siÄ z ich treĹ ciÄ . JednoczeĹ nie informujamy, Ĺźe funkcjonalnoĹ Ä Pana konta w systemie rekrutacyjnym zostaĹ a ograniczona do wyĹ wietlania niepotwierdzonych komunikatĂłw. Aby odblokowaÄ peĹ nÄ funkcjonalnoĹ Ä interfejsu konieczne jest potwierdzenie zapoznania siÄ z treĹ ciÄ wszystkich komunikatĂłw poprzez naciĹ niÄ cie przycisku "ZapoznaĹ em(am) siÄ z treĹ ciÄ komunikatu". emotka
6 lip 16:30
Cash18: Mi takie coś przyszło, ale po tym jak moje zdjęcie nie spełniało wymagań. Wydaje mi się że tylko PWr przesyła komunikaty o "stanie" rekrutacji emotka
6 lip 17:45
jakubs: Gdy wpłynęły pieniądze na konto UJ to dostałem to na maila : Twoja rejestracja na studia w UJ o numerze ... została potwierdzona.
6 lip 18:02
Cash18: Na to wychodzi ze wszystko zależy od uczelnii😃
6 lip 19:15