matematykaszkolna.pl
aa Hugo: POMOCY ! http://scr.hu/2pdc/z907b JAK MAM TO ROZUMIEĆ I CO MAM ROBIĆ ?! z agh i ath nie ma jeszcze wyników
4 lip 21:41
nim2: Oglądaj meczemotka
4 lip 21:47
Hugo: prosze Cię −.− tu sie dzieją ważne sprawy
4 lip 22:04
Nieuchwytny: może na PK złóż.
4 lip 22:05
Hugo: uważam że bedzie to samoemotka jeszcze mam ATH (niska uczelnia) AGH − przemysłowa infa nisko stoi
4 lip 22:13
Basiek: Pamiętam, że 2 lata temu na PK kolega się dostał na informatykę w sierpniu (zostały wolne miejsca po 1. rekrutacji). Ostatnio z nim rozmawiałam i był bardzo zadowolony. emotka
4 lip 22:14
Hugo: Oooo emotka A Basia na co sie wybiera?
4 lip 22:17
Basiek: Ja kończę ten rok i chyba rzucam studia.
4 lip 22:17
Saizou : Basia co ty za głupoty gadasz
4 lip 22:19
Hugo: chodź do Hugusia emotka ! .. wakacje są to prosze odwiedzić
4 lip 22:20
Basiek: Droga młodzieży, studia nie są dla wszystkich. Dlatego wybierajcie uważnie! I jakoś szczególnie się nie przejmujcie, że nie dostaliście się tam, gdzie chcieliście.emotka
4 lip 22:21
Saizou : Basiek z potulnej maturzystki, znającej mnóstwo toposów i liczącej sama matmę, stałaś się mądrością życiowych wyzwań emotka
4 lip 22:24
Basiek: Tę 3−cią cechę też posiadałam od dawien dawna. A tak serio, to mówię serio. Chociaż może coś się zmieni. Ew. przejdę na zaoczne. Studia są specyficzne i chociaż w tygodniu na uczelni nie spędzałam więcej niż 3−5h (tyg. łącznie), to jednak... fuuu.
4 lip 22:26
Hugo: Basiek mądry?
4 lip 22:26
Saizou : mądra jak już przemyśl to raz jeszcze
4 lip 22:27
Hugo: return basiek (0); Saizou .... masz tyle pkt.... po co ci tyle skąpco !emotka
4 lip 22:28
Basiek: Albo mądralińska. Im dłużej myślę, tym jest gorzej. Humanistycznych studiów nie polecam.
4 lip 22:29
Hugo: wiadomo ! ... Basia to praca skoro nie studia?
4 lip 22:36
Basiek: Jeszcze na pewno rok na studiach. Potem − no tak, chciałabym, ale z pracą jest generalnie ciężko. Cóż, ciężko jest nawet z bezpłatnymi praktykami.
4 lip 22:37
Saizou : Wartość wskaźnika na PWr =333,1 ptk wiec troszku mało
4 lip 23:09
Hugo: Saizou a z moim wynikiem gdzie najlepiej ... gdzie ty bys poszedł?
5 lip 00:37
jakubs: Hugo czekaj na wyniki AGH, jak się dostaniesz to tam wbijaj emotka
5 lip 00:43
Hugo: jakubs... proszę cie bez takich wesołości
5 lip 00:43
jakubs: Bądź dobrej myśli i czekaj. Mnie nerwy zjadają, ale czekam. Wszystko okaże się za klika dni.
5 lip 00:49
Hugo: ile masz pkt na agh?
5 lip 00:59
jakubs: 846
5 lip 01:01
jakubs: Mało
5 lip 01:01
Hugo: mam 600 i co ... dalej ma mi byc spokojne i wesolo?
5 lip 01:05
jakubs: Wesoło to miejmy nadzieję, że będzie za parę dni. Teraz najważniejszy jest spokój i cierpliwość. Wiem, że ciężko siedzieć spokojnie, bo sam wytrzymać nie mogę, ale staram się o tym nie myśleć.
5 lip 01:07
s: Czegoś tu nie rozumiem.. Skoro próg to 18, a Ty masz ponad 30 pkt, to dlaczego jesteś na liście rezerwowej?
5 lip 21:07
jakubs: s według mnie inni kandydaci mieli więcej pkt niż Hugo i dlatego poszedł na rezerwę.
5 lip 21:48
Kacper^^: Na śląskiej to wygląda tak że politechnika niby ustaliła próg 18 ale tak naprawdę to ten próg osiągasz już zdając maturę. A dalej to już lista leci od najlepszych w dół więc ten próg to w zasadzie niewielkie ma zastosowanie
6 lip 00:49
Powtórka: Hugo CHcialem to napisac dosadnie ale nie wypada na forum . napiszse wiec tak . Do cholery jestes przeciesz doroslym chlopem wiec podejmij sam w koncu decyzje . Przy wyborze partnerki tez bedziesz sie pytal tutaj na forum czy masz wybrac bogata czy biedna , madra czy niemadra brzydka czy ladna ? Zachowujesz sie teraz jak dziecko i tak jestes jesli tego nie zauwazyles traktowany tak jestes
6 lip 08:49