wynik
tadek: Mam 550 punktów rekrutacyjnych na agh. Mam szanse na mechanike i budowę maszyn?
4 lip 19:21
tadek: Prosze o pomoc. Nie wiem czy jest sens wplacac pieniądze.
4 lip 19:31
Marta: Tadek, zawsze możesz spróbowac, to nie są jakieś kolosalne kwoty, a póżniej mozesz żałowac,
wszystko wskazuje na to, że progi będą niskie, gdyż matura była ciężka w tym roku, dużo osób
nie zdało, także tych które wybierały się na AGH ale na przykład kulał u nich jakis przedmiot
obowiązkowy któego nie lubiły, np. polski

więc powodzenia !
4 lip 19:43
tadek: Nie dla wszystkich to mala kwota. Wiem ze ciężko to okreslic ale sa wśród was ludzie majacy
duze doswiadczenie.
4 lip 20:30
Hugo: ja mam 600
4 lip 21:43
tadek: Jak Ci matury poszły? Tez skladasz na mibm?
4 lip 21:48
Nieuchwytny: Poleciało trochę miejsc na AGHu. Z 480 na 400 więc próg raczej nie spadnie.
4 lip 22:08
tadek: Kiedy bedzie mozna zobaczyc na którym miejscu się znajduje? Moze mi ktos powiedziec ktora
uczelnia bedzie lepsza na kierunku mibm?
4 lip 22:55
tadek: Pk czy agh.
4 lip 22:57
jakubs: Pod jakim względem lepsza ? Może zobacz na programy studiów i zdecyduj, które będą dla Ciebie
lepsze.
4 lip 22:59
tadek: Patrzyłem i sa bardzo zblizone. Interesuje mnie bardziej jakosc ksztalcenia. Orientujesz sie
moze kiedy mozna zobaczyc swoje miejsce na liscie?
4 lip 23:01
jakubs: Co do jakości kształcenia się nie wypowiem, bo nie wiem jak to wygląda. Miejsce na liście
zobaczysz po wynikach rekrutacji, a kiedy to będzie wszystko zależy od uczelni. Zobacz na
kalendarz rekrutacyjny danej uczelni i sprawdź.
4 lip 23:15
tadek: Rozumiem. Przykladowo jezeli ktos do 29 lipca nie zlozy dokumentów to ida osoby z listy
rezerwowej?
4 lip 23:21
jakubs: Zależy od uczelni. np na AGH jeżeli ktoś nie złoży dokumentów i zostaną miejsca, to będzie
druga rekrutacja.
4 lip 23:23
Nieuchwytny: Na AGH nie ma list rezerwowych. Przyjmują 400 osób, jeżeli zostaną miejsca to dokładają ich w
drugiej rekrutacji.
4 lip 23:30
tadek: Wplaciłem zobaczymy jak pójdzie.
5 lip 12:21