matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy pomocy
Beata:
42log
3
27−log
2
16
4 lip 13:05
J:
.. = 42*3 − 4
4 lip 13:07
Powtorka:
=42log
3
3
3
−log
2
2
4
−=3*42log
3
3−4log
2
2= (sama)
4 lip 13:10
bezendu:
=122
4 lip 13:10
Beata:
dziękuje za pomoc
4 lip 13:13