matematykaszkolna.pl
studia muflon: Co polecilibyście studiować na PW matematykę czy inżynierię chemiczną i procesową, dodam że interesują mnie oba kierunki, bardziej pytam o późniejsze perspektywy pracy w Polsce po tych kierunkach.
3 lip 12:14
o nie: jak się ogarniesz na praktykach to praca zawsze jest, uczelnia nic za ciebie nie załatwi a jak ci sie nie spodoba to sie możesz poprzenosić zawsze w trakcie
3 lip 12:50
asdf: kolejny nie ogarniety...przejrzyj sylabusy, rob to co lubisz a nie za pracą lecisz.
3 lip 13:18
muflon: Gdybym leciał za pracą to bym poszedł na informatykę, dlatego pytam o kierunki które mnie interesują.
3 lip 22:40
jakubs: A co chcesz robić w przyszłości tzn za jakieś 5 lat po studiach. Pracować jako kto? Gdzie ?
3 lip 22:43
muflon: np. jak sądzicie czy możliwa jest po matmie praca w finansach: bankach, ubezpieczeniach etb. +interesuje się też chemią, czy po ichipie dla dobrych specjalistow jest praca jako inżynier?
4 lip 15:25
jakubs: Co do pracy po matematyce, to tak spokojnie w bankach czy innych podobnych instytucjach znajdziesz zatrudnienie. Co do drugiej opcji, to nie wiem, ale w Polsce może być ciężko.
4 lip 16:19
zawodus: Po matematatyce, ale musisz mieć specjalność odpowiednią emotka
4 lip 16:44