matematykaszkolna.pl
uczelnie- kto lepszy? Marek: bitwa Krakowska : UJ , UEK czy moze AGH ? jak sądzcie?
2 lip 11:01
Marcin: Zależy jaki wydział, kierunek..
2 lip 13:16
katB: UJ − nie polecam UEK − polecam AGH − zależy jaki kierunek Politechnika krakowska − zależy jaki kierunek
2 lip 13:33
MQ: @"katB: UJ − nie polecam" Taaa −− studiuj sobie japonistykę albo psychologię na UEK, AGH czy PK.
2 lip 13:38
Marcin: katB, informatykę na FMI (PK), polecasz? emotka
2 lip 13:52
jakubs: Pewnie Marek idzie na "studia", na "najlepszą krakowską uczelnię". "Studiowanie" jest modne, a później beka, że mgr pracuje biedronce....
2 lip 15:55
zawodus: Nie ma jednej "najlepszej" uczelni Najwyżej jakiś kierunek jest uczony lepiej lub gorzej emotka Ja chyba po mojej dobrze zdanej maturze pójdę na MIT. To było moje marzenie w dzieciństwie
2 lip 15:59
Obcięta: a co myślicie o technologii chemicznej i inżynierii biomedycznej na pk i agh? gdzie mają lepszy sprzęt itd,?
2 lip 16:07
Marek: i tak mam 112 punktów z rozszerzeń , więc nigdzie się pewnie nie dostanę :0
2 lip 16:13
Obcięta: a na co chciałbyś się dostać? dużo osób narzeka na wyniki, więc jest szansa emotka
2 lip 16:24
Marek: na finanse i controlling, wg mnie nie ma szansy − EK, robotyka na AGH ...
2 lip 16:30
jakubs: Robotyka na AGH? Ja myślałem, że na AGH jest Automatyka i Robotyka
2 lip 16:31
Marek: skrót myślowy emotka
2 lip 16:32
jakubs: emotka
2 lip 16:33
Marek: 70 rozszerzenie majza i 42 ang haahah nie starczy ...
2 lip 16:38
jakubs: No niestety nie emotka
2 lip 16:42
Marcin: Ile masz dokładnie punktów na AGH? W tamtym roku było potrzebne 942 lub 880 − zależnie od wydziału.
2 lip 16:43
jakubs: Gdyby kolega miał 100% z podstawy z matmy i angola to maksymalnie ma 822 pkt, więc będzie bardzo ciężko na IMIR, a na EAIIB raczej nie ma szans, bo progi raczej nie spadną o ponad 100 pkt na dość obleganym kierunku.
2 lip 16:50
Marcin: No nic. I tak życzę powodzenia w rekrutacji emotka Obyśmy się wszyscy dostali tam gdzie chcemy
2 lip 16:56
jakubs: Oby
2 lip 16:57
Marcin: O Ciebie to się akurat nie ma co martwić
2 lip 16:57
jakubs: No nie wiem, zawsze może być taka opcja, że progi wzrosną, ale mam nadzieję, że tak się nie stanie emotka
2 lip 16:59
Marcin: −Mniej ludzi zdało maturę, −Średni wynik z matury rozszerzonej i podstawowej (matma), jest niższy. −Matura była trudniejsza (no nie mów mi że nie ) Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że progi się zmienią, ale w tą lepszą stronę
2 lip 17:05
jakubs: No od poprzednich na pewno trudniejsza. Bądźmy dobrej myśli, że spadną i będzie git
2 lip 17:07
Nieuchwytny: Muszą spać, bo jak nie to jestem w czarnej dupie emotka
2 lip 17:34
jakubs: Heheh, lajtowo będzie dobrze
2 lip 17:35