matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY.!!!
Hania =):
Sprawdź, ze wykresy danych funkcji przecinaja sie w jednym punkcie: f(x) = 2x−1 −−−−−− x−1 3x+1 g(x) = − −−−−−−−− x−1 h(x) = 1 −−−− 1−x i(x) = x−2 −−−−− 2x − 2
8 lis 15:34