matematykaszkolna.pl
Planimetria Lukas: A#10 Ile godzin potrzeba na opanowanie działu jakim jest planimetria ?
1 lip 23:51
Mila: Dużo. Są zadania, że rozwiążesz szybko, a nad niektórymi trzeba posiedzieć dłużej. Ładne zadnko wpisała dzisiaj Blue. Polecam. Rozwiązuj wszystko po kolei.
1 lip 23:53
Lukas: Na razie męczę jeszcze geometrię analityczną. W sumie nie będę poprawiał podstawy bo miałem 96% i tylko zadania z R raczej będę robił emotka A jakiś ciekawy zbiór zadań do planimetrii ?
1 lip 23:55
.:: A.Kiełbasa
2 lip 00:06
Mila: A jaki masz zbiór?
2 lip 00:14
Saizou: w planimetrii jak w kazdym innym dziale nie powinno byc rozgraniczenia miedzy podstawa a rozszerzeniem, bo te najprostsze oczywistosci sa najtrudniejsze, jak dla mnie, wiec warto uczyc sie wszystkiego jakleci nie zwazajac na poziom..... ja jestem zdania ze najlepsze zadanka mozna znalezc tu na forum. wspaniali ludzie tacy jak @Eta, @Mila, @ICSP, @Godzio, @zawodus i wielu innych sa zawsze w stanie zarzucic seria zadan z planimetrii i nie tylko
2 lip 00:14
Lukas: A.Kiełbasa właśnie.. I arkusze maturalne od Pazdro.
2 lip 00:15
Bogdan: Ile godzin potrzeba na opanowanie planimetrii? Raczej należałoby spytać nie o godziny, a o lata i wiele setek w tym czasie samodzielnie (bez podpowiedzi) rozwiązanych zadań. Nie powiem chyba nic odkrywczego stwierdzając, że do egzaminu maturalnego przygotowywać się trzeba od zerówki i nauczania początkowego w szkole podstawowej. emotka
2 lip 00:21
Lukas: Nie mam takich dużych braków. Chodzi tylko o poziom R emotka żeby móc za rok napisać maturkę
2 lip 00:22
Powtorka: Wierz mi tylko tak Ci sie zdaje ze nie masz duzych brakow
2 lip 09:19