rozwiaz rownanie w przedziale
matmematyka: 4sin(4x−2)=2 x∊(100π,102π)
−3cos(x−π/3)=3 x∊(−2π,−π)
8 lis 14:52
Godzio: /\
tu ma byc samo 2 ? bez π ?
8 lis 14:59
matmematyka: tak mam napisane
8 lis 15:00
matmematyka: ale bedzie bez sensu jak nie bedzie π chyba musi byc
8 lis 15:00
Godzio: nom

sprobuje rozwiazac zobaczymy jak to pojdzie wykresik se zrobie
8 lis 15:02
Godzio: takie liczby mi wyszły że lepiej nie pokazywać

nie wiem jak sie za to zabrać
8 lis 15:16
matmematyka: ehhe spoko
8 lis 15:19
matmematyka: tg(2x+π/4)=−√3 x∊(−4π,−2π)
cyg(x+π/6)=√3/3 x∊(10π, 11π)
8 lis 15:36
matmematyka: tg(2x+π/4)=−√3 x∊(−4π,−2π)
cyg(x+π/6)=√3/3 x∊(10π, 11π)
8 lis 16:34
matmematyka:
8 lis 17:23
matmematyka:
8 lis 17:37