| x | ||
y= | ||
| 3x |
| x | 1 | |||
0∫∞( | ) dx=0∫∞(x*( | )x) dx=... | ||
| 3x | 3 |
| 1 | 1 |
| |||||||||||||
[x=u, dx=du , dv=( | )x) dx, v=∫( | )x) dx= | ] | ||||||||||||
| 3 | 3 | ln(1/3) |
|
| |||||||||||||||||||||
..=x* | −∫ | dx= | ||||||||||||||||||||
| ln(1/3) | ln(1/3) |
|
| |||||||||||||||||||||
=[x* | − | ]0∞= | ||||||||||||||||||||
| ln(1/3) | ln2(1/3) |
| x | 1 | |||
=[ | − | ]0∞== | ||
| 3x*(ln(1)−ln(3)) | 3x*(ln(1)−ln(3))2 |
| ε | 1 | ε | 1 | |||||
=limε→∞[{ | − | ]−limε→0[{ | − | ]= | ||||
| −3ε*ln(3) | 3ε*ln2(3) | −3ε*ln(3) | 3ε*ln2(3) |
| 1 | 1 | |||
=0−0−0+ | = | |||
| ln2(3) | ln2(3) |