28 cze 10:01
Damo93: tak,
28 cze 10:27
Damo93: na jaki kierunek składasz na Pw ?
28 cze 10:29
Damo93: bo je też zastanawiam się między PW a AGH, myślisz że spadną progi na Pw ?
28 cze 10:30
Piotr 10: budownictwo jako pierwsze, ale wpierw musze do fotografa pojsc w poniedzialek xD
28 cze 10:32
Piotr 10: Myślę, ze spadną mam 146 pkt, a rok temu na budownictwo było 148 pkt
28 cze 10:33
Piotr 10: A Ty ?
28 cze 10:35
Damo93: też chciał bym złożyć na budownictwo ale na PW nie mam szans, przez to że zamiast fizyki
pisałem biologie

a z ang. jestem słaby i wynik też mam marny niestety
28 cze 10:36
Piotr 10: biologia chyba jest jako 0,5 to marnie ; / bo ja mam fizyke razy 1 czyli 55 pkt
a za mate 80 pkt i angol 11 pkt
28 cze 10:37
Piotr 10: ale moze na to Inż. Chemiczna i Procesowa chcesz isc ? biologia razy 1
28 cze 10:38
Damo93: na budownictwo biologia liczy się 0,5 niestety..
mój wynik:
matematyka R 88% = 88pk.
biologia R 78 % = 39 pk.
j. ang P 56% = 7 pk.
razem 134pk. za mało
28 cze 10:39
Piotr 10: Trochę tak

. Sam nie wiem czy dostanę się. Rok temu I tura to było minimum 151 pkt, a druga
tura 148 pkt
28 cze 10:40
Damo93: chemia odpada.. mam dość dobry wynik z matmy R więc na AGH mam ponad 800 punktów więc na
większość kierunków się dostaje dlatego chyba wybiorę AGH
28 cze 10:41
Piotr 10: A co z WAT−em ?. Ale tam też chyba fizyka w budownictwie tylko jest
28 cze 10:42
Damo93: zastanawiałem się nad kierunkiem inżynieria biomedyczna ale ponoć po tym w Polsce pracy nie ma
28 cze 10:43
Damo93: WAT mniej prestiżowa uczelnia dlatego odpada.
28 cze 10:44
Piotr 10: Teraz to ciężko o pracę po każdym skończonym kierunku
28 cze 10:44
Damo93: Na AGH składam na :
*Inżynieria Naftowa i Gazownicza
*Mechanika i Budowa Maszyn
*Informatyka Stosowana
*Budownictwo
i tu mam duże szanse
28 cze 10:46
Piotr 10: A Ty z okolic Warszawy jesteś ?
28 cze 10:47
Damo93: na Pw :
* Inżynieria Materiałowa
* Zarządzanie i Inżynieria Produkcji
28 cze 10:48
Damo93: tak, dlatego chciałbym na PW
28 cze 10:49
Piotr 10: Ja też. Ja to składam na PW i WAT. Dobra ja idę czytać o procedurach rejestracji, jeszcze do
fryzjera i fotografa zapisac sie musze. Także powodzenia
28 cze 10:51