matematykaszkolna.pl
ktoś poprawia maturę za rok ? Bartek: czy jest jakaś osoba w mojej sytuacji ? emotka
27 cze 15:54
kyrtap: A jaki masz problem może pomogę ?
27 cze 16:03
razor: ja będę fizykę pisać jeszcze raz za rok, ale to tylko dla własnej satysfakcji, na studia wybieram się w tym roku emotka
27 cze 16:23
zawodus: razor jak wyniki? emotka
27 cze 16:26
razor: polski 71 ang podst 94 ang rozsz 95 matma podst 96 matma rozsz 94 fizyka rozsz 43 zle nie jest, dostane sie tam gdzie chcialem
27 cze 16:29
zawodus: Jakie studia?
27 cze 16:30
razor: automatyka i robotyka na pw
27 cze 16:30
kyrtap: razor na Mel?
27 cze 16:32
razor: na mel sie nie dostane emotka wydzial mechatroniki
zawodus: Nieźle emotka Z takimi wynikami to pewnie wszędzie by cię chcieli
kyrtap: razor to gratulacje emotka
27 cze 16:33
jakubs: razor mistrzu gratulację emotka
27 cze 16:34
bartek: no chciałbym zobaczyć ile osób jest w moim przypadku emotka
27 cze 16:54
Hajtowy: Matematyki nie zdało w tym roku 25% maturzystów... więc jeszcze ktoś z polskim i masz kolegów emotka
27 cze 17:00
Bartek: ale ja zdałem tylko że maturę z matematyki roz. źle napisałem
27 cze 17:27
Mila: Bartek, zdałeś i to się liczy. Wszystko możesz poprawić , ale już na studiach. Etap szkoły średniej już za Tobą. I nie wracaj do tego, chyba że do przyjaciół, wspomnień. emotka.
27 cze 21:52
Bartek: Mila a co byś wybrała pracę za ~14 brutto zl/h i uczenie się wieczorami czy pójdzie na studia słabsze i niski poziom.Ja już przerabiałem tą sytuacje w technikum,za niski był poziom i wszystko na luzie się zdawało
27 cze 22:40
Blue: Razor Gratulacje Też chciałabym taki wynik z matmy, ale i tak nie mam co marzyć
27 cze 22:47
Mila: To zależy od wielu czynników, od kondycji finansowej Twoich rodziców, studia są kosztowne, od tego, czy podejdziesz dojrzale do matematyki i w wakacje popracujesz nad zadaniami z poziomu R.(jeśli to studia z matematyką) W końcu nie mogą być to studia zupełnie niepraktyczne, bez możliwości pracy np. archeologia śródziemnomorska. Co masz na myśli pisząc − słabsze studia?
27 cze 22:51
Mila: razor gratulacje emotka, piękny wynik. Blue, na pewno zdobędziesz dużo punktów. Zwracaj uwagę na wszystkie wskazówki,( bez obrażania się, myślę o uwagach merytorycznych nie obyczajowych) są podyktowane chęcią ukierunkowania Cię na zdobywanie rzetelnej wiedzy.
27 cze 22:56
Bartek: Chodziło mi o to że uczyłem się typowych zadań schematyczny i mam za swoje pisałem matury średnio na ponad 80% i w maju szok przeżyłem.Śmieszne jest to,że w czerwcu dali banalną porównując do tej co była w maju
27 cze 23:06
Mila: W słabych liceach też jest to samo, rodzice cieszą się , że córka ma czwórki i piątki a potem rozczarowanie.
27 cze 23:19