.
Piotr 10: 51% z POLAKA NIE WIERZE HAHA
27 cze 06:21
Damo93: a z matmy ?
27 cze 06:30
Metis: No i pięknie
27 cze 06:31
Cash18: Brawo, wiedziałem że tak będzie
27 cze 06:38
Piotr 10: Dzięki
27 cze 06:46
bezendu:
Ja wróciłem z nocki a wyniki mam dopiero o 14.. Nie zasnę chyba
27 cze 06:57
bezendu: a ogólnie gratki Piter tylko jak reszta wyników ?
27 cze 06:57
Piotr 10: 100% P i 80% R
27 cze 07:00
Metis: Pięknie

@bezendu jak z tobą ?
27 cze 07:10
Cash18: Gratuluje, jednak w tym roku wyniki matur są fatalne, w mojej szkole nie zdało z 8 osob, kiedy
dawniej było to góra 3, 2 ludzi.
27 cze 07:14
bezendu:
Ja mam dopiero o 14 wyniki w szkole, nie dostałem kodu żeby prędzej sprawdzić i żyję w
niepewności
27 cze 07:15
daras: czekamy....pochwal się
27 cze 12:39
Saizou :
polski podstawowy 56%
język angielski podstawowy 90%
matematyka podstawy 94%
matematyka rozszerzenie 78%
fizyka i astronomia rozszerzenie 43%
j. polski ustny 100%
j. angielski ustny 83%
nie było tragicznie xd
27 cze 12:56
zawodus: Saizou zawiodłeś mnie

mam dla ciebie fuchę
27 cze 12:57
Saizou : jaką ?
27 cze 12:58
Saizou : życie... ważne żeby dostać się na studia i je skończyć , a potem praktycznie maturka nie
potrzebna
27 cze 12:59
zawodus: Kończę powoli pisać moją magisterkę i może zerknąłbyś na zadanka czy nie ma gdzieś błędów

Temat: Zadania olimpijskie z zakresu nierówności między średnimi

Ty się tym interesujesz
chyba
27 cze 13:01
Saizou :
coś tam umiem, a zerknąć zawsze mogę w końcu się nudzę xd
27 cze 13:02
zawodus: To daj maila to ci podeślę
27 cze 13:03
Saizou :
wartość wskaźnika na PWr =329,1
27 cze 13:03
jakubs: Ja myślałem, ze
Saizou z matmy 2x 100% będzie miał, a BANG
27 cze 13:05
Saizou : życie.... ja to się mówi.... ja to nie
Vax
27 cze 13:07
zawodus: Jakie są progi na PWr? Ciekawe czy ja bym się dostał w swoich czasach
27 cze 13:10
Saizou : na matematykę 232,7 tak mówi moja mądra broszula xd
27 cze 13:16
Saizou : *broszura
27 cze 13:16
zawodus: A w jaki sposób liczysz punkty?
27 cze 13:17
jakubs: Chyba maturzyści atakują stronę PWr, bo u mnie "Przekroczono limit czasu połączenia".
27 cze 13:18
27 cze 13:19
Saizou :
zawodus samo mi policzyło
27 cze 13:20
zawodus: Tylko ja nie będę tam konta zakładał przecież
27 cze 13:21
Saizou : podesłałbym ci link, ale Pwr jest szturmowany xd
27 cze 13:23
27 cze 13:25
zawodus: rzeczywiście

Zanim mi się strona włączy to bym już dojechał na politechnikę autkiem
27 cze 13:27
Saizou : ale w skrócie
W=M+F+0,1JO+0,1JP
M=pods. lub pods+1,5roz lub 2,5roz matema
F= pods. lub pods+1,5roz lub 2,5roz fiza
JO=pods. lub pods+1,5roz lub 2,5roz j. obcy
JP=pods. lub roz j. polski
27 cze 13:33
zawodus: Język obcy może być rosyjski?
To ja bym miał... liczę...
265 pkt
27 cze 13:41
Saizou :
a tak z ciekawości, kiedy pisałeś maturę ?
27 cze 13:45
zawodus: Dawno dawno temu

Żartuje 2009
27 cze 14:03
Saizou :
szczerze... myślałem że jesteś starszy
27 cze 14:05
zawodus: Dlaczego?
27 cze 14:07
Saizou : tak jakoś.... wysłałeś tę pracę ?
27 cze 14:07
zawodus: Aż tak staro wyglądam?
27 cze 14:07
zawodus: Już zaraz

Muszę uciąć pdf−a
27 cze 14:08
Saizou : jał widzę tylko ciemnoniebieski nick
27 cze 14:09
zawodus: Dobra poszło

miłej lektury

Zadania nie są trudne, bo to jest zestaw dla zupełnie
początkujących
27 cze 14:13
aaa: Tak dla ciekawości, średni wynik z matematyki roz. jest niższy o 12% w porównaniu do zeszłego
roku.
27 cze 14:15
Saizou : już patrzę xd
27 cze 14:17
Saizou : zawodus masz może gg ?
27 cze 14:23
Mila:
Błażej, gratulacje

.
27 cze 15:11
Saizou : Mila mogło być lepiej, ale nie ma co gdybać, jak już napisałem ważne żeby teraz dostać się
na studia i je ukończyć jak najlepiej się da xd
zawodus mam parę rad i wskazówek, ale wiesz to tylko moje odczucia xd
27 cze 18:17
zombi: Swoją drogą zawodus mógłbym spojrzeć na to? Ciekawy temat.
27 cze 19:55
Saizou : i jeszcze ten rysunek jak można xd
27 cze 20:33
Saizou : dziękuje magicznej sile usuwającej posty xd
27 cze 20:35
Eta:
gratulacje dla
Saizou 
( hmm ... obstawiałam 100/100
27 cze 21:33
Mila:
Witaj Eto, pięknie zdali wszyscy, miło czytać dzisiaj komentarze.
27 cze 21:38
zawodus: zombi to wyśle ci wersję końcową
27 cze 21:42
Saizou :
Eta aż tak pokładałeś we mnie nadzieję?
27 cze 21:43
Eta:
Witaj
Mila 
Tak, to bardzo miły dla nas prezent .... w postaci takich ładnych wyników

Raz jeszcze wielkie gratulacje dla Wszystkich
maturzystów z naszego forum
27 cze 21:46
Mila:
Ja dalej w Ciebie Saizou wierzę, przed Tobą piękna przyszłość, wszystko poprawisz, ale już
na studiach.
27 cze 21:48
Mila:
27 cze 21:48
Eta:
Potwierdzam to, co napisała
Mila
27 cze 21:49
Saizou : ale ja się tym nie zamartwiam xd tylko aż się ciężko na sercu robi jak się czyta że ludzie
pokładają w Tobie nadzieję na 100/100
27 cze 21:50
Eta:
Nie "ludzie" .......tylko
Eta
27 cze 21:51
Saizou :
jakub też tak pisał, zawodus też się zawiódł xd
27 cze 21:53
52: PS Też wierzyłem w
Saizou ponieważ widać to po zadaniach, które rozwiązywał na tym forum i
pomagał innym ludziom to zrozumieć
27 cze 21:55
Saizou : mówiłem, ze ludzie xd
27 cze 21:56
Eta:
Było, minęło

wszystkie wyniki masz
piękne , teraz tylko takie na studiach
27 cze 21:56
Eta:
Ano, ano

....jednak "ludzie"
27 cze 21:57
Saizou : no wiec właśnie,to co było a nie jest nie pisze się w rejestr, teraz studia i kolejne cele xd
mam najdzije ze nie więzienne xd
27 cze 21:59
Eta:
27 cze 22:02
Mila:
Słuchajcie, młodzi absolwenci − wiedza to jedno, a umiejętność przekazania w stresie to drugie,
tego trzeba się nauczyć, studia temu sprzyjają.
Kolokwia, kaprysy ćwiczeniowców, niepowodzenia, brak dojrzałości intelektualnej w danej chwili
do przyswojenia ogromnej partii nowego materiału, to wszystko wymusza nowy styl pracy .
Wytrwałość, praca i wiara w swój intelekt daje pozytywne efekty.
Wszystkim życzę właśnie wytrwałości i wiary w siebie.
Szkoła średnia to przedszkole.
27 cze 22:07
Saizou :
Eta palec cię będzie bolał
27 cze 22:09
Saizou :
Mila dzięki za miłe słowa, zweryfikujemy to w październiku i później xd
27 cze 22:11
Godzio: Saizou
Piękne wyniki, na studiach nie mają większego znaczenia, bo i tak uczy się rzeczy zupełnie
innych (jedynie z co warto znać to różnorodne tożsamości trygonometryczne). Mam nadzieję, że
idziesz na PWr i będziesz jednym z lepszych studentów − życzę Ci tego
28 cze 00:36
Saizou : Godzio dzięki, właśnie sie zastanawiam Wrocław czy Poznań xd
28 cze 16:48