W y n i k i = n o c k a xD
Hajtowy:
Marcin zombi jakubs Piotr bezendu i inni maturzyści...

Robimy dzisiaj nockę ?

Wyniki na OBIEGu powinny pojawić się około 2 w nocy więc myślę, że
damy radę

Jest ktoś chętny ?
26 cze 08:42
ajaja: niestety należę do oke poznan, wiec wymiki mam dopiero jutro o 12
26 cze 09:23
kyrtap: ogólnie ja mogę posiedzieć z wami i wyruszyć w nocną podróż
26 cze 09:55
jerey: a oke łodz kiedy ma miec wyniki ? 26/27 0;00?
26 cze 10:15
kyrtap: co mi z tych wyników
26 cze 10:17
Hajtowy: kyrtap to zapraszam xd
26 cze 10:26
kyrtap: dzięki za zapro akceptuje
26 cze 10:27
zombi: Czo to ten OBIEG?
26 cze 10:31
26 cze 10:33
26 cze 10:34
jerey: Hajtowy znajdz mi dla Okregu Łódzkiego
26 cze 10:36
zombi: A dla Wrocka istnieje coś podobnego?

Bo nie wiem jak to się zwie.
26 cze 10:36
26 cze 10:37
ajaja: to dla łódzkiego
26 cze 10:37
Piotr 10: A w szkole nie dostałeś karteczki z loginem i hasłem ?
26 cze 10:37
26 cze 10:37
Hajtowy: Każdy powinien dostać

Login to zazwyczaj Pesel
26 cze 10:38
kyrtap: a Łomża?
26 cze 10:38
zombi: Ja nie dostawałem takiej karteczki, więc dupa muszę podejść rano, ale posiedzę z wami
26 cze 10:39
ajaja: do łomży nie mam
26 cze 10:39
ajaja: kurcze, ja naleze do oke poznan, wiec mam chyba najgorzej, bo dopiero jutro godzina 12

, a o
12 mam w szkole. obawiam sie pany polskiego...
26 cze 10:39
Hajtowy: Łomża to Lubelskie...
Lubelskie, Podkarpackie, Małopolskie i chyba Świętokrzyskie podchodzą pod OKE KRAKÓW
26 cze 10:40
zombi: A Łomża to miodowe
26 cze 10:40
Hajtowy: O kurczę to Podlaskie xd

to może i pod OKE Warszawa
26 cze 10:40
Piotr 10: ajaja a skąd wiesz o ktorej bedziesz miał wyniki na tej stronce
26 cze 10:43
Hajtowy: złe sny ma i panikuje
26 cze 10:44
26 cze 10:44
Hajtowy: Nie napisali czy A.M czy P.M
26 cze 10:45
ajaja: niby tak

w sumie też nad tym teraz myślę aaaaa
26 cze 10:46
kyrtap: to po co mi ta karteczka jeżeli muszę jechać i odebrać do 12 świadectwo
26 cze 10:47
kyrtap: jutro oczywiście
26 cze 10:47
ajaja: kyrtap, a ty tez oke poznan?
26 cze 10:48
kyrtap: nie oke Łomża
26 cze 10:49
26 cze 10:51
Nieuchwytny: Szkoła dostaje świadectwa z komisji czy sami drukują?
26 cze 10:53
Piotr 10: Pewnie sami, szkoda kasy dla OKE
26 cze 10:54
kyrtap: gardzę oke
26 cze 11:06
Goska: Przyłączam się do nocnego oczekiwania na wyniki
26 cze 12:04
bezendu:
Ja nie dostałem tej karteczki, wyniki mam o 14 dopiero, a nockę będę miał ale w pracy....
26 cze 15:47
Nieuchwytny: Nie wiem czy jest sens, w zeszłym roku czekali po 5h i się nie zalogowali. Serwer rozłącza
sesje losowo. Tak przynajmniej było w krakowskim oke.
26 cze 15:58
jakubs: Posiedzimy trochę, może się uda
26 cze 16:00
kyrtap: jakubs my mamy czas
26 cze 16:06
jakubs: Powolutku damy radę, ale ten streees
26 cze 16:11
Hajtowy: Jakoś damy radę się dobić do tego

Nie ma innej możliwości jak : "Zdane − TAK"
26 cze 16:14
bezendu:
Miejmy taką nadzieję !
26 cze 16:15
heheh: Łomża o 8 rano jak coś.
26 cze 17:13
kyrtap: skąd wiesz?
26 cze 17:22
heheh: pisałam maila do nich, serwis dla maturzystów uruchomiony zostanie o 8.00.
26 cze 18:52
Hajtowy: To jak Panowie i Panie?

Zaczynamy nocną podróż?
26 cze 21:55
jakubs: No JO !
26 cze 22:01
Nieuchwytny: Jedziemy

Zauważyłem że sesja nie wygasa. Można próbować logować się prędzej.
26 cze 22:02
Hajtowy: Nieuchwytny zaczekaj do 24 to się przekonasz hahaha
26 cze 22:03
26 cze 22:08
jakubs: Oby o tej 24 dali wyniki
26 cze 22:10
Hajtowy: Narazie pieknie działa
26 cze 23:07
kyrtap: hej hej jestem z wami duchem
26 cze 23:10
Hajtowy: Ja chce tylko 30%
26 cze 23:11
kyrtap: ja gardzę Oke
26 cze 23:16
Nieuchwytny: Żeby egzaminatorzy z oke nie pogardzili tobą
26 cze 23:30
zawodus: Od kiedy dają te kody? Ja pamiętam czekałem na wyniki od wychowawcy
26 cze 23:46
Nieuchwytny: Od kilku lat. Prawdopodobnie od nowej matury. Jednak nie wszystkie województwa dostają
karteczki.
26 cze 23:49
kyrtap: Nieuchwytny oni pogardzili mną w maju a ja gardzę nimi w czerwcu
26 cze 23:50
Hajtowy: 9 minutek do północy... ciekawe kiedy to udostępnią
26 cze 23:51
Nieuchwytny: ja już się zalogowałem, teraz tylko f5

To będzie legalny DDoS
26 cze 23:53
kyrtap: u mnie wyświetla się że przerwa techniczna do 2:00
26 cze 23:58
Hajtowy: Hahaha

U mnie narazie wszystko działa...
26 cze 23:58
kyrtap: przeciążenie
26 cze 23:58
Hajtowy: Kur....de strona już się wali
27 cze 00:00
Nieuchwytny: przeciążenie
27 cze 00:02
kyrtap: piszę że przeciążenie
27 cze 00:02
Red John: jaki okręg?
27 cze 00:02
Hajtowy: OKE KRAKÓW
27 cze 00:03
Red John: Ja jestem zalogowany i nie ma problemów, tylko jeszcze nie ma wyników.
27 cze 00:04
Hajtowy: NO właśnie... wyników nie ma... pewno znów będą o 2 w nocy
27 cze 00:04
Nieuchwytny: Ja mam puste pole przy wyborze egzaminów, pewnie już coś robią.
27 cze 00:05
Cash18: Hmm trzeba czekać do 2, pewnie wiele osób zrezygnuje do tego czasu
27 cze 00:06
Hajtowy: Oby... bo idzie zwariować xd
27 cze 00:08
Metis: Domyślam się jak się czujecie
27 cze 00:10
Hajtowy: Weź przestań... już we mnie wszystko drży... gorzej niż przed egzaminem
27 cze 00:11
kyrtap: my nie zrezygnujemy panowie
27 cze 00:11
Cash18: Metis a ty do jakiego okręgu należysz?
27 cze 00:12
kyrtap: Hajtowy obal 0.7 i przejdą drgawki
27 cze 00:12
Metis: Jeszcze nie należę

Jestem z wami duchem
27 cze 00:13
Hajtowy: Jak mi potowarzyszysz to z chęcią

27 cze 00:14
Goska: jestem z Wami, u mnie oke krakow, serwer przeciążony

ja chyba wolałabym pisać jeszcze raz
dziś tą maturę, niż czekać na te wyniki ...
27 cze 00:15
Cash18: Ja się dostałem na oke kraków, ale wyników nie ma
27 cze 00:17
Hajtowy: Eh.... zabic ich to malo xd
27 cze 00:19
Goska: pewnie rzeczywiście będą o drugiej ...

noo nerwicy się nabawimy !
27 cze 00:19
Nieuchwytny: Krusty szybciej nauczy się grać na gitarze niż oke opublikuje wyniki
27 cze 00:21
Metis: Dacie radę

Bądźcie dobrej myśli !

Mój OBIEG dopiero za rok
27 cze 00:22
Hajtowy: To maturę będziesz miał łatwiejszą
27 cze 00:23
kyrtap: przecież na maturze nie kończy się nasze życie, wyluzujcie wszyscy
27 cze 00:23
Goska: nie wiem Metis, cholerny polski ! dobra, kurde, juz nic nie zmienie, luz, alE CI W TYM OKE to
mogliby sie ogarnąc kuźde, nie dość, że wyniki tak póżno to ich opublikować nie moga ...
27 cze 00:24
Metis: Też tak sądzę

ale polski na pewno nieprostszy od waszego
27 cze 00:26
Goska: przynajmniej nie musicie bawić się w strzelców
27 cze 00:27
jakubs: Woj. Łódzkie ma wyniki

Ja nadal się modlę
27 cze 00:29
Metis: Pochwalcie się potem wynikami

spadam − o 5 trzeba wstać

powodzenia
27 cze 00:30
jakubs: Dobranoc
27 cze 00:31
Cash18: To jak łódzkie to i świętokrzyskie bodajże
27 cze 00:31
jakubs: Tak tak
27 cze 00:31
Metis: Dziś macie noc pełną emocji
27 cze 00:31
Cash18: Dokładnie Metis, ale ty już lepiej idź spać
27 cze 00:33
Goska: to fajnie że w Łodzi mają, osz nasze Oke kraków noooo
27 cze 00:33
kyrtap: Oke Łomżą gardzę piszą że 27 dostępne i nic nie ma tylko przerwa techniczna jest napisane,
niech się gonią
27 cze 00:34
27 cze 00:35
Goska: ja juz sie na okre krakow zalogowałam ale nie mam dalej wyników
27 cze 00:36
Goska: Hajtowy, mega Party to zaraz będzie jak wyniki opublikuja hih
27 cze 00:38
jakubs: Oby
27 cze 00:38
kyrtap: przynajmniej wy będziecie mogli świętować
27 cze 00:41
Goska: hihih spiewajmy mega party, a później na oke, spojrzenie na obieg , i ...... 29 procent, a
wtedy youtube i summertisadness hihi
27 cze 00:42
Goska: summertime sadness oczywiście miało być

już powoli wyniki przegrywają z łóżkiem
27 cze 00:43
Hajtowy: A wyników dalej nie ma...
27 cze 00:44
Nieuchwytny: coś szybko działa, poddali się.
27 cze 00:44
Hajtowy: Poszli spać xd stwierdzili że nie warto czekać dziś
27 cze 00:45
Goska: no nie ma, czyli wszyscy mamy sto procent ? hurra!
27 cze 00:45
Nieuchwytny: już są.
27 cze 00:46
Red John: Kraków już jest.
27 cze 00:46
kyrtap: i jak?
27 cze 00:47
kyrtap: macie wyniki?
27 cze 00:47
jakubs: sa wyniki dla krakowa
27 cze 00:48
Cash18: Są wyniki 74 rozszerzenie 92 z podstawy
27 cze 00:48
Red John: 100 podstawa, 98 rozszerzenie
27 cze 00:49
Red John: Najwiekszy szok to polski 63%

.
27 cze 00:50
kyrtap: ładnie
27 cze 00:50
Cash18: Ja Polski 76 to dopiero szook
27 cze 00:50
jakubs: Podstawa 98%, rozszerzenie 76%.
27 cze 00:51
kyrtap: gratulacje ładne wyniki macie
27 cze 00:51
Hajtowy: ZDAŁEM

!
27 cze 00:52
Paula: Podstawa 100, rozszerzenie 94
27 cze 00:53
kyrtap: Teraz wybierajcie konkretne studia bo nie można zmarnować takich wyników
27 cze 00:55
Cash18: A fizyka zdawaliście ?
27 cze 00:57
jakubs: No ja AGH informatyka stosowana.
Nie zdawałem
27 cze 00:58
Hajtowy: Polski 34% hahaha
27 cze 00:59
27 cze 01:01
Paula: Ja zdawałam rozszerzenie z fizyki, 77%
27 cze 01:01
kyrtap: Paula to ty jakaś geniuszka
27 cze 01:02
Paula: Geniusz miałby same setki
27 cze 01:02
Paula: I wiedziałby co z tym wynikiem zrobić, co studiować
27 cze 01:03
kyrtap: Paula ładne wyniki masz oblewaj to
27 cze 01:03
Trudno :(: Matma podst 96
Polski 47
Fizyka roz. 80
Matma roz. 85
Angol roz. 80
27 cze 01:05
kyrtap: Nieuchwytny znasz wyniki?
27 cze 01:06
Goska: boże 74 % polski

!
27 cze 01:06
Paula: To prawda, jest co

Fizyki się takiej dobrej nie spodziewałam

i angielskiego rozszerzonego
też nie

chociaż matmą się trochę zawiodłam, gdyby nie obliczenia byłoby 98

ale i tak
strasznie się cieszę, jest lepiej niż myślałam
27 cze 01:06
Hugo: 
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( tragedia
27 cze 01:07
kyrtap: co tam Hugo?
27 cze 01:08
Cash18: Ja 82 z fizyki podstawowej, 100 z podstawy angielskiego i 69 z rozszerzenia − ach podejrzany
wynik xd
27 cze 01:09
Nieuchwytny: znam

Nie ma się czym chwalić
Polski 50
Angielski p/r 80/67
Matematyka p/r 80/74
27 cze 01:09
Hugo: język polski (A1) − podst. 230%
matematyka (A1) − podst. 80%
matematyka (A1) − rozsz. 34% −
język angielski (A1) − podst. 83%
język angielski (A1) − rozsz. 61%
27 cze 01:10
Hajtowy:
język polski (A1) − podst. − 34%
matematyka (A1) − podst. 64%
język angielski (A1) − podst. 38%
Cały czas na farcie
27 cze 01:10
Hugo: to wychodzi mi na agh
4(80+34)+83+61=600
27 cze 01:11
Hugo: Jaki żal ! ! ! ile wam wychodzi na agh?!
27 cze 01:11
Hajtowy: 4*64 + 34+38 = 328
27 cze 01:13
Nieuchwytny: 763

nawet się na sociologie nie dostanę
27 cze 01:13
kyrtap: mi nic nie wychodzi Hugo najważniejsze abyś nie załamywał chłopie
27 cze 01:14
Nieuchwytny: Hajtowy nie pisałeś rozszerzenia?
27 cze 01:14
Hajtowy: Jasne, że nie pisałem

Ja jestem taki cienki z matmy jak moje slipki
27 cze 01:15
Hugo: 
kytap a tb ile wyszlo
27 cze 01:15
Red John: 978
27 cze 01:16
jakubs: Dobranoc
27 cze 01:17
kyrtap: mi nic nie wyszło bo jeszcze nie znam wyników, też wiem że będę miał niskie, ale to nie powód
aby się załamywać teraz, bywa czasami, że nie wychodzi tak jak się chce, a na AGH nie liczę bo
chyba się nie wybieram tam a ty Huguś głowa do góry
27 cze 01:17
Hugo: hajtowy serio ?!
27 cze 01:17
Cash18: 833 a mialem iść na air.....
27 cze 01:19
Hajtowy: Hugo tak
27 cze 01:19
Hugo: to gdzie planujesz z takim wynikiem? ja mam 600 tez masakra...
27 cze 01:21
Nieuchwytny: Ja rzeszów

ew. wrocław tam przyjmują w rezerwowej wszystkich
27 cze 01:22
kyrtap: Nieuchwytny Politechnika Wrocławska bardzo dobra szkoła
27 cze 01:22
Goska: zdałam wszystko, dobranoc
27 cze 01:23
Hugo: kurde moze nie bedzie tragedi nie ma jeszcze zestawienia prawda województw?
27 cze 01:23
Nieuchwytny: wiem, tylko że mój wynik mnie nie zadowala.
27 cze 01:24
Hajtowy: Gdzie chcesz do Rzeszowa?

ja CI dam! Wypad! Rzeszów to moje miasto i ma być dla mnie tam
miejsce hahaha
27 cze 01:24
kyrtap: zadowala, nie zadowala trzeba myśleć co dalej
27 cze 01:25
Hugo: ; /
27 cze 01:25
Cash18: Pewnie na infe na agh, Hugo głowa do gory, ja na chłodno stwierdzam że matura to papier i to
studia nas rozlicza
27 cze 01:25
Hugo: z 600 na co mam szanse na agh?
27 cze 01:25
Nieuchwytny: Papier tylko ten papier decyduje jakie studnia nas rozliczą. Czy to będzie AGH czy może Wyższa
uczelnia gospodyń wiejskich
27 cze 01:27
Cash18: Na infe na wydziale informatyki przemysłowej
27 cze 01:27
Hajtowy: z taką maturą jak w tym roku to praktycznie wszędzie
27 cze 01:27
kyrtap: za rok można spróbować ale teraz jeszcze są szanse
27 cze 01:29
27 cze 01:31
Hugo: ludzie co sie liczy na politechnice przy rekrutacji? angielski + matma?
27 cze 01:32
Hugo: chodzi o budownictwo
27 cze 01:32
Hajtowy: Tak, Polskiego tam raczej nie liczą po bo co
27 cze 01:33
kyrtap: Hugo dzisiaj nie myśl o tym, jutro będziesz myślał z chłodną głową
27 cze 01:34
27 cze 01:36
27 cze 01:37
Nieuchwytny: panie jak to liczysz, pisze że p lub 2r. Czyli masz 80
27 cze 01:40
Hugo: serio?
27 cze 01:41
Nieuchwytny: sarkastycznie to zabrzmiało, ale tak
27 cze 01:43
Hugo: czyli na nic sie nie dostane...
27 cze 01:44
Nieuchwytny: progi spadną, rekrutacja rezerwowa. Zawsze możesz iść na WIS.
27 cze 01:45
Hugo: co to WIS? na agh nie ma rezerwowej.. ile spadną ja sie pytam

?!
27 cze 01:48
Nieuchwytny: mówie o pk.
27 cze 01:49
letsgo: Spodziewałem się, że Hugo, Hajtowy, Nieuchwytny, Cash18
same sety będą. Praktycznie non stop siedzicie na forum, rozwiązujecie zadania/pomagacie innym
− nie to co ja. Gratuluję wam mimo wszystko

.
27 cze 02:00
Nieuchwytny: Patrząc na statystyki województwa 74% to nie jest zły wynik, ale tyle ludzi oblało to koszmar.
27 cze 02:01
heheh: ilu oblało matmę pp w waszych wojew.?
27 cze 02:06
Nieuchwytny: coś ok.10k w małopolskim samej matmy
27 cze 02:08
heheh: no to faktycznie sporo
ja tu ze stresu zaraz wyjdę z siebie chyba, a do 8 trzeba czekać
27 cze 02:14
Nieuchwytny: sporo więcej osób niż w poprzednich latach.
27 cze 03:47
zombi: A Marcin gdzie?
27 cze 03:56
Marcin: O tu
27 cze 04:12
Metis: Pięknie Panowie ! Nie zmarnujcie szansy , a ty Hugo się nie doluj
27 cze 07:13
Metis: I Panie
27 cze 07:16
matius: jak pojdziecie na sensowne kierunki na pk to nie poczujecie różnicy miedzy pk i agh. Wiadomo
nie porownuje tutajinformatyki stosowanej na agh z polibuda bo nie ma co tu porownywac

ale
taka energetyka elektrotechnika to juz tak
27 cze 08:07
Red John: Wg moich bardzo niedokladnych obliczeń na samym podkarpaciu nie zdalo ponad 40% uczniów z
matematyki.
27 cze 08:30
Piotr 10: A skąd macie te info ? Z jakiejś stronki ?
27 cze 08:48
Gosc: Gdzie jest dobra infa w krk procz AGH..?
27 cze 08:49
jakubs: No na OKE przynajmniej Krakowskim jest możliwość sprawdzenia się na tle innych. Są diagramy
słupkowe i można odczytać. U mnie w szkole ok 50 na 150 zdających nie zdało.
27 cze 08:50
Nieuchwytny: Gość, UJ ma świetną infe.
27 cze 08:51
Piotr 10: z mazowieckiego to nic nie ma. U mnie juz na pewno osoba ze szkoly nie zdala z matmy miała 16%
27 cze 08:53
zawodus: Ciekawy jestem właśnie ile osób nie zdało tej matury.
27 cze 09:40
Piotr 10: Też jestem ciekawy, bo podobno tylko 66% zdało mature
27 cze 09:43
zawodus: A skąd takie info?
27 cze 09:43
Piotr 10: Z jakieś stronki, podawałem tuta na forum j jakieś 2−3 tyg o tym
27 cze 09:45
Gosc: Nieuchwytny, mógłbyś troszkę wiecej powiedzieć? Spotkałem sie kilka razy z opinią że jest zbyt
teoretyczna infa na UJ
27 cze 10:07
jakubs: Takie gadanie teoretyczna. Jest dużo więcej programowanie niż np na AGH i więcej matmy, ale nie
ma przedmiotów technicznych. Co roku ktoś z UJ jest w czołówce, albo wygrywa konkursy
programistyczne, nie tylko krajowe, ale również międzynarodowe.
27 cze 11:27
asdf: "co roku ktos wygrywa..." − a co to ma do tego? piszesz o programowaniu, a nawiazujesz do
uczelni. Uczelnia nie jest potrzebna, zeby umiec programowac...
27 cze 12:08
jakubs: asdf oczywiście, że nie jest, ale zdarzają się tacy znawcy, którzy mówią że na uczelni
technicznej jest więcej programowania, a patrząc po programach to na uniwerkach jest więcej, a
więc jak to się ma to "teoretyczna" ? Konkursy świadczą o tym, że poziom jest wysoki oraz, że
jest sporo ambitnych osób. Jeżeli ktoś się czymś interesuje to i bez uczelni się wszystkiego
nauczy...
27 cze 12:15
asdf: tak − konkursy swiadcza o tym, ze poziom jest wysoki, ale czy trzeba kogos namawiac do
programowania? (jezeli tak − to niech sobie daruje...). Jak ktos to lubi, to bedzie nocki
zarywal, jak nie − nici z tego...Chodzi mi tylko o to, ze nie biora sie oni z uczelni, tylko
sami sie uczą tego wszystkiego (wiem, jestem studentem − zaraz 3 roku informatyki, programowac
nie nauczy sie nikt na uczelni!). Informartyka "teoretyczna" tez jest wazna

Tak jak ktos
idzie na matme, a pozniej sie dziwi, ze tyle teorii ma do ogarniecia, niestety − wiedza to
wiedza, praktyka to jej wykorzystanie
27 cze 12:53
anonimowy: A jakie są progi na infę na UJ? Myślicie, że z 50% z mat rozszerzonej, albo 95% z podstawy da
tam radę się dostać?
27 cze 12:55
zawodus: Na filozofie może cię przyjmą

Wejdź an stronę UJ i szukaj info tam
27 cze 12:59
jakubs: Oczywiście, tylko wiesz w obecnych czasach ludzie idą na informatykę bo : "jest po studiach
praca", rodzina im wybiera kierunek czy coś i stąd pojawiają się te idiotyczne pytanie, które
studia lepsze, a po których jest praca itd. Mnie nigdy nikt nie zmuszał do nauki
"programowania"(można to tak nazwać). Sam się uczyłem zaczynając od html, później css, a LO
zacząłem trochę C++, ja wiem czego chcę i czego oczekuję od uczelni, a co sam zamierzam robić.
Problem mają osoby, które właśnie tak krzywo myślą, albo im rodzina nagada głupot. Idą na
studia i myślą, że zdając jakoś egzaminy skończą studia i później wielkie korporacje na
kolanach za nimi biegać będą, a oni będą specjalistami od wszystkiego, bo przecież skończyli
"najlepsze studia na najlepszej uczelni".
27 cze 13:00
jakubs: UJ nie publikuje progów, można na forum UJ znaleźć gdzieś trochę przestarzałe progi, które nie
wiadomo jak się mają do rzeczywistości
27 cze 13:01
anonimowy: Jak byłem tam na dniach otwarych to co się pytałem o próg to zbywali i w sumie wyszło na to, że
progu to tam w sumie nie ma

Pierwsza rekrutacja to jakieś 45 pkt, a potem jak leci. Jak
myślicie polecą jakoś progi po tej maturze?
27 cze 13:08
matius: na uj (mam na wydział infy 5 min ) uczą teoretycznie i nie można mówić że to nieprawda. tzn
uczysz sie programowanie i pisania ale poznajesz takei rzeczy które nigdy nie wykorzystasz.
Jednak jak jesteś dobry i zawzięty to ucza wtedy świetnie bo dają bardzo dużo możliwości.
dostajesz różne programiki od nich do ulepzenia, mają podpisaną fajną umowe z google

Infa na uj jest zupełnie przeciętna jednak gdy ktoś bardzo się stara uj rzeczywiście oferuje
dodatkowe programy i pomoc w nauce.
27 cze 13:21
matius: z progami na infe na uj. tam każdy się dostaje co napisał mature podstawową z matematyki na 50
%

gorzej się utrzymać
27 cze 13:22
Gosc: jakbus css i html to nie języki programowania

A na uj są jakieś kółka na których mógłbym poszerzyć wiedzę w elektronice, programowaniu
mikrokontrolerów? bo nie ukrywam że to mnie jara strasznie i czuje sie w tym pewnie. Ale mamte
zawaliłem...
27 cze 13:41
jakubs: Dlatego wrzuciłem w cudzysłów
27 cze 13:44
matius: to moze pójdź na elektrotechnike? i chodź na kółka związane z infą ? albo automatyke. tma jest
troche programowania i budowy.
27 cze 13:49
27 cze 13:49
Gosc: Ta na automatyke w Krk to chyba tylko agh. Z moją matmą moge sie pożegnać 900+ próg ha ha ha.
Nie infa mnie kręci jeszcze bardziej, czasami zarywam nocki żeby skończyć jakieś swoje
fanaberie programistyczne. Elektronike bym chciał na boku.
A i to jest nie fair, bo ktoś może być b. dobry z infy a z matmy gorszy, i tak patrzą na Ciebie
przez pryzmat matmy.
I to nie jest tak że matmy nie lubie, tylko różnie mi z nią idzie,...
27 cze 13:52
matius: można było zdawać infe roszczerzoną która jest totalnie przejebana

zawse możesz 2 kierunek
robić

z tego co się orientuje to na pk jest Prof.zając i on całkiem fajne kółka prowadzi
dla chętnych i potrafi pomóc tym co chcą
27 cze 13:58
Trivial:
Gosc, proszę nie siać dezinformacji! HTML w połączeniu z CSS3 tworzy język kompletny w
sensie Turinga, który w teorii ma taką samą "zdolność obliczeniową" jak jakikolwiek inny język
programowania.
27 cze 16:17