Wartości
Szybko: Sinπ=0
cosπ=−1
tgπ=0
ctgπ=0
sin0=?
cos0=?
tg0=?
ctg=?
Chciałbym by mi ktoś to napisał i sprawdził ale za często przy tym kretyństwię się mylę
25 cze 23:43
Szybko: ctg0 ma być na końcu
25 cze 23:43
J:
ctgπ − nie istnieje
sin0 = 0
cos0 = 1
tg0 = 0
ctg0 − nie istnieje
26 cze 08:29
Szybko: J a cos2π i sin2π to ile jest ?
26 cze 13:40
J:
sin2π = sin360o = 0
cos2π = cos360o = 1
26 cze 13:42
Szybko: ln0=−oo
ln1=?
lne=1
a to ?
26 cze 13:43
J: ln0 − nie istnieje ... ma granicę w − ∞
ln1 = 0
lne = 1
26 cze 13:47
Szybko: Dziękuję
26 cze 13:47