matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
mania:
log
7
x=log
49
x
2
23 cze 19:51
ICSP:
x > 0
23 cze 19:51
Kaja:
zał. x>0
log
7
x
2
log
7
x=
log
7
49
1
log
7
x=
log
7
x
2
2
log
7
x=log
7
x log
7
x−log
7
x=0 0=0 odp. x>0
23 cze 20:02
Saizou :
albo
2
log
7
2
x
2
=
log
7
x=log
7
x
2
23 cze 20:04